Üzleti megoldások

Professzionális dokumentumok közzététele

Az összes nyomtatási igény külső szolgáltatókon keresztüli kielégítésének költségei magasra rúghatnak. Egy tanulmány eredményei szerint az összes kiszervezett nyomtatási feladat 20%-át gyakran elvesztegetik¹. A Canon asztali kiadványszerkesztő megoldásaival azonban a nyomtatást nyereségessé alakíthatja.

Az Ön kihívásai

  • A papíralapú és digitális fájlok magas minőségű nyomtatott vagy különböző kiviteli lehetőségekkel elkészített dokumentumokba egyesítése
  • A rossz minőségű asztali nyomtatásból fakadó papírpazarlás csökkentése
  • A költségek csökkentése a kiszervezett nyomtatási munkák számának csökkentésével

Megoldásunk

Számos különböző forrásból származó információ egyesíthető egyetlen, professzionális megjelenésű dokumentumban, a Canon asztali kiadványszerkesztő termékeivel pedig az értékesítési bemutatóktól a vezetői jelentésekig mindenfajta anyag összeállítható.

Az előnyök

A különböző típusú dokumentumokat egérrel egyetlen szerkeszthető fájlba húzhatja, így időt takaríthat meg.


Csökkentheti a felesleges papírhasználatot a dokumentumok kiviteli és nyomtatási előnézetének megtekintésével, amelyekkel már első alkalommal megfelelő eredményt érhet el.

A kiszervezés költségei megtakaríthatók a professzionális megjelenésű és személyre szabott dokumentumok házon belüli előállításával.

¹ Forrás: CEBR, 2010

Következő lépések

A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.