Üzleti megoldások

A dokumentumok tömörítése és konvertálása

A nagy fájlok küldése jelentős sávszélességet igényelhet hálózatán és akadályozhatja a munkatársak és az ügyfelek közötti valós idejű együttműködést. A Canon termékeivel egyszerűen átalakíthatók és tömöríthetők a dokumentumok, így az információk hatékonyabban átvihetők.

Az Ön kihívásai

  • Nagy képfájlok hálózaton keresztüli küldése
  • Fájlméretre vonatkozó korlátozások az e-mailek küldésekor és a dokumentumok tárolásakor
  • Információk keresése és szerkesztése papíralapú vagy képfájl formátumú dokumentumokban
  • A nagy méretű dokumentumok helyszíni vagy felhőbeli tárolása költséges

Megoldásunk

A Canon termékeivel a papíralapú dokumentumok és képek szerkeszthető formátumú, kisebb fájlméretű formátumokba alakíthatók. Így a fájlok átvitele, tárolása és visszakeresése egyszerűbb lesz.

Az előnyök

Az együttműködés javítása az információk képminőségének és olvashatóságának romlása nélkül.


Biztosítjuk, hogy mellékletei mindig megfeleljenek a méretkorlátoknak, így elkerülheti az e-mailek kézbesítésének elmaradását.

Időt takaríthat meg a szövegesen kereshető formátumokba történő átalakítással, valamint az információk mobileszközökről történő elérésével.

Csökkentheti a költségeket a dokumentumok tömörítésével és így a helyszínen és felhőben igényelt tárolókapacitás csökkentésével.

Következő lépések

A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.