Üzleti megoldások

Automatikus űrlapfeldolgozás

Javítja az üzleti űrlapok – többek között az ügyfél-regisztrációs űrlapok –, az alkalmazotti költségigények és a marketingfelmérések kezelését a szervezeten belül.

A Canon pontosan az Ön által meghatározott igényekre szabott automatikus űrlapfeldolgozó megoldása biztonságos módon rögzíti és nyeri ki az adatokat még a legösszetettebb papíralapú vagy elektronikus űrlapokról is. Mostantól automatikusan megoszthatja az eredményeket és megjelölheti a hibákat az elemzések elvégzése előtt, eközben pedig minden űrlapot elektronikusan, a vonatkozó előírásoknak megfelelően archiválhat.

Tudta?

A szervezetek 70%-a szerint a szkenneléssel és az adatrögzítéssel legalább 3-szorosára növelhető a válaszadás sebessége – AIIM, 2012

Az automatikus űrlapfeldolgozással a válaszidő 6-szorosára növelhető – AIIM, 2012

Miért pont a Canon automatikus űrlap-feldolgozó megoldása?

Csökkentse a költségeket

Az újrafelhasználható és megismételhető megoldással automatikusan feldolgozhatók az űrlapok a drága speciális erőforrások bevonása, valamint a lassú átfutású manuális folyamatok alkalmazása nélkül.

Pontosabb szabályozás

A Canon automatikus űrlapfeldolgozó megoldásával az üzleti információk jobban kézben tarthatók és elkerülhető a bizalmas adatok szervezeten kívülre kerülése. Az adatokkal kapcsolatos munkafolyamatok teljes átláthatósága lehetővé teszi a fejlesztésre szoruló területek azonosítását.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

Az adatok gyorsan és pontosan feldolgozhatók a költséges szakértők bevonása nélkül, az emberi hibák és az átfutási idő pedig jelentős mértékben csökken.

A törvényi szabályozás betartása

A Canon automatikus űrlapfeldolgozó megoldásával egyszerűen megjelölhetők a hibák, valamint beállíthatók az emberi beavatkozások szabályai. Irányítási szabványok beépítésével biztosítjuk, hogy minden adat megfeleljen az Ön biztonsági irányelveinek, kezelésük, tárolásuk és rögzítésük pedig az egyszerű visszakeresést és ellenőrzést szolgáló módon történjen.

Következő lépések