Üzleti megoldások

Kis iroda

Bármivel is foglalkozik vállalkozása, a kis irodákba tervezett Canon nyomtatók és szkennerek intelligens és egyszerű megoldást jelentenek az Ön számára, melyek folyamatosan kiváló minőséget és nagyobb hatékonyságot biztosítanak kedvező áron.

A számos csatlakozási lehetőség és a könnyen használható szoftvereszközök segítségével teljes mértékben kihasználhatja a nyomtatási és szkennelési funkciókat, és zökkenőmentesen megoszthatja azokat az irodájában.

Small Office

A multifunkciós színes nyomtatók életre keltik a dokumentumokat.

Költséghatékony multifunkciós nyomtatók tevékeny irodáknak.

Ossza meg a ragyogó színes nyomtatás erejét.

Ha költséghatékonyan szeretne nyomtatni.

Hatékony dokumentumszkennelés kis irodák számára.

Miért a Canont válassza a kis irodájába?

Perform

Teljesítmény

A Canon nagy mennyiségre tervezett nyomtatási és beolvasási megoldásai profi minőséget nyújtanak gyorsan és megbízhatóan, így erőfeszítés nélkül és biztonságosan tudja megosztani és archiválni a dokumentumait.

Connect

Kapcsolódás

Zökkenőmentesen csatlakoztathatja kis irodai környezetét. Funkciók megosztása, nyomtatása és beolvasása ethernet vagy Wi-Fi hálózat segítségével, a rugalmas munkavégzést biztosító felhőalapú és mobil megoldások maximális kihasználása.

Save

Hatékonyság

Ha a kisvállalkozásokra szabott Canon nyomtatási és szkennelési megoldásokat választja, maximális hatékonyságot és termelékenységet kap minimális kiadással.

Sustain

Fenntarthatóság

Csökkentse irodája széndioxid-kibocsátását és a környezetre gyakorolt hatást az energiatakarékos, papír- és tintatakarékos megoldásainkkal.

Home Office

Otthoni iroda

Egyszerű, költséghatékony megoldást keres otthoni irodája számára? Számos nyomtatási és beolvasási termékünk van, melyek tökéletes megoldást jelentenek.

On the move

Utazás közben

Mobil munkavégzéshez keres megoldásokat? Kompakt USB és akkumulátoros lehetőségeinknek köszönhetően egyszerű a beolvasás, megosztás és hozzáférés akkor is, ha úton van.