Üzleti megoldások

Utazás közben

Útközben is hatékony lehet a Canon kompakt és könnyű, USB-ről és akkumulátorral is működtethető, Wi-Fi-vel rendelkező nyomtatási és beolvasási megoldásaival.

Évezze a szabadságot, bárhol is legyen, hiszen felhőalapú szolgáltatásokból nyomtathat vagy szkennelhet. Az egyszerű, vezeték nélküli nyomtatás és szkennelés segítségével bárhol és bármikor dolgozhat.

On the Move

Színes nyomtatók

Színes nyomtatás útközben.

Szkennerek

Kompakt és kényelmes szkennelés bárhol.

Miért a Canont válassza, ha útközben dolgozik?

Perform

Teljesítmény

Az USB-funkció olyan rugalmasságot biztosít, melynek köszönhetően kiváló minőségű, profi dokumentumokat olvashat be és nyomtathat, akárhonnan is dolgozik éppen.

Connect

Kapcsolódás

Információ szkennelése, megosztása, nyomtatása és hozzáférés útközben az egyszerű nyomtatással és dokumentumkezeléssel, közvetlenül mobilkészülékéről.

Save

Hatékonyság

Mobil nyomtatási és beolvasási megoldásaink olyan technológiát és funkciókat jelentenek, melyeknek köszönhetően gond nélkül dolgozhat útközben, és a lehető legjobban tudja kihasználni az értékes időt.

Sustain

Fenntarthatóság

A kevés energiát fogyasztó USB-készülékekkel és digitális megoldásokkal gond nélkül továbbíthat adatokat egyik helyről a másikra, alacsony energiafogyasztással és CO2-kibocsátással.

Home Office

Otthoni iroda

Egyszerű, költséghatékony megoldást keres otthoni irodája számára? Számos nyomtatási és beolvasási termékünk van, melyek tökéletes megoldást jelentenek.

Small Office

Kis iroda

Szeretne nagy mennyiségű nyomtatási és beolvasási funkciót megosztani egy kis irodán belül? Gyors és hatékony megoldásokat kínálunk számos csatlakoztatási lehetőséggel.