Üzleti megoldások

Otthoni iroda

A Canon tökéletes nyomtatási és szkennelési megoldásokat kínál otthoni irodája számára.

Egyszerűen használható smart technológiákkal, melyek hatékonnyá és gyorssá teszik vállalkozását, valamint segítenek kapcsolatban maradni. A kisvállalkozásokra szabott termékkínálatunk minden tagja tökéletesen illeszkedik otthonába, mindig kiváló minőséget és megbízható teljesítményt nyújtanak.

Home Office

Kényelmes és megfizethető, minőségi színek otthon.

Az üzleti kiadások hatékony kezelése.

Lenyűgöző színes nyomtatás.

Gyors, kompakt és hatékony.

Kompakt és kényelmes szkennelés bármikor.

Miért a Canont válassza az otthoni irodába?

Perform

Teljesítmény

Otthoni irodai termékeinkkel javíthatja munkafolyamatait, mert gyorsaságot, minőséget és megbízhatóságot jelentenek – valamint tökéletesen illenszkednek otthoni környezetébe.

Connect

Kapcsolódás

A Wi-Fi-csatlakoztatás rugalmasságot jelent, hiszen otthonában bárhonnan könnyedén elérheti nyomtatójátt vagy a szkennerét, sőt, okostelefonjáról és táblagépéről is nyomtathat vagy szkennelhet ezekre az eszközökre.

Save

Hatékonyság

Időt, energiát és pénzt takaríthat meg az olyan beépített technológiákkal mint az automatikus bekapcsolás, kétoldalas nyomtatás és az intelligens szoftver, melyek még hatékonyabbá és jövedelmezőbbé teszik vállalkozását.

Sustain

Fenntarthatóság

Papír- és festéktakarékos, energiatakarékos megoldásainkkal csökkentheti a környezeti hatásokat, ráadásul a tinta és a tonerkazetta újrahasznosítása egyszerű.

Small Office

Kis iroda

Szeretne nagy mennyiségű nyomtatási és szkennelési funkciót megosztani egy kis irodán belül? Gyors és hatékony megoldásokat kínálunk számos csatlakoztatási lehetőséggel.

On the move

Utazás közben

Mobil munkavégzéshez keres megoldásokat? Kompakt USB és akkumulátoros lehetőségeinknek köszönhetően egyszerű a szkennelés, megosztás és hozzáférés akkor is, ha úton van.