A Canon a gyártásban

Manufacturing-Hero

„Végre magabiztosan mozgunk a beszállítói számlákat kezelő rendszerünkben, és a számlák feldolgozását is 40%-kal gyorsabban végezzük, mint korábban. Ha hozzászámítjuk a megspórolt bírságokat is, a Canon megoldással 30%-os költségmegtakarítást értünk el.”

Bert Rijkmans, informatikai

és kommunikációs igazgató

Legyen képes jobb eredményekre!

A gyártóknak meg kell küzdeniük az összetett hálózatokon és ellátási rendszereken keresztül érkező egyre nagyobb mennyiségű információval.

A Canon üzleti megoldásai és szolgáltatásai gondoskodnak róla, hogy a megfelelő információ a megfelelő helyre, a megfelelő személyhez és a megfelelő időben jusson el – összekötve és optimalizálva a belső, az ellátási rendszerben végbemenő és a vásárlókkal folytatott folyamatokat és kommunikációt. Ez lehetővé teszi a termékek hatékonyabb piacra kerülését, a költségek csökkentését, valamint a munkaidő felszabadítását, így Ön más, nagyobb hasznot jelentő tevékenységekre koncentrálhat.

Hogyan is növeli tehát produktivitását? Hogyan újítja meg információs folyamatait, gyorsítja fel a döntéshozatalt és csökkenti az állásidőt – mindezt a vásárlóktól elvárt megfelelőségi kötelezettségek és szabványok betartásával?

Megoldásaink és szolgáltatásaink

75 éves gyártói tapasztalatainkra és a vásárlókkal folytatott párbeszédre alapozva osztozunk az Ön iparág iránti rajongásában, és pontosan megértjük igényeit, amelyekre az innováció ösztönzéséhez, a produktivitás növeléséhez és a jövedelmezőség javításához van szüksége – és ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen.

A gyártóknak a kiváló minőségnél és a megbízható hardvereknél sokkal többet is kínálunk. Professzionális szolgáltatásokat és támogatást biztosító, átfogó portfólióval, üzleti megoldásokkal és szakértői tanácsadással is rendelkezünk.

A partneri kapcsolat révén segíthetünk ösztönözni a működési hatékonyságot az egész gyártói értékláncon keresztül, valamint több üzletet generálni, mindezt az Ön vásárlók iránti elkötelezettségének és üzleti folyamatai kezelésének átformálásával, valamint új munkamódszerek bevezetésével. Ezért bízzák magukat a gyártók Európa-szerte a Canonra céljaik eléréséhez és a szakterületük legjobbjává válásához.