Üzleti megoldások

A kis ügyvédi irodák kiválóságához nyújtott segítségünk


Tudjuk, hogy az Önéhez hasonló jogi cégek gyorsan fejlődnek. Azonban dolgozzon akár egyedül, önálló partnerként, egy növekvő csapat részeként, vagy folyamatosan mozgásban, minden esetben megtaláljuk az Ön számára legnagyobb versenyelőnyt nyújtó dokumentumkezelési megoldást.

Csapatban dolgozik?

A nagy teljesítményű nyomtatók és lapolvasók széles választéka rengeteg csatlakoztatási lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi az eszközök zökkenőmentes és biztonságos megosztását az egész irodában. A csapata számára leegyszerűsödik a nagy terjedelmű anyagok nyomtathatása, valamint az ügyfelektől származó dokumentumok beolvasása és rögzítése.

Színes tintasugaras nyomtatók

Lézernyomtatók

Lapolvasók

Egy cég partnere, vagy egyedül dolgozik?

Engedje meg, hogy megkeressük Önnek a Canon egyszerű és költséghatékony megoldásait, többek közt az ügyféltalálkozókra alkalmas, csúcsminőségű nyomatokat készítő kompakt multifunkciós készülékeket, melyek egyúttal biztonságos beolvasást és tárolást is lehetővé tesznek.

Színes tintasugaras nyomtatók

Lézernyomtatók

Lapolvasók

Utazó ügyvédként dolgozik?

Megkeressük Önnek azokat a Canon termékeket, melyekkel biztonságosan beolvashat dokumentumokat az ügyféltalálkozókon, könnyedén nyomtathat iOS vagy Android táblagépekről vagy okostelefonokról, dokumentumokat tárolhat a felhőben, elküldhet dokumentumokat csapatának az irodában való nyomtatásra stb.

Lapolvasók

Színes tintasugaras nyomtatók

Lézernyomtatók

Mit jelent Önnek a kiválóság a munkában?

Bármilyen is legyen a munkastílusa, a Canon kínálatában megtaláljuk a tökéletes megoldást, amellyel munkájában a kiválóságot elérheti. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy:


Ambiciózusan végezze munkáját

Biztosítsa cége jövőjét az iparág változó igényeit kezelni képes csúcsminőségű megoldások alkalmazásával.

[MASTER] Picture_small-business

Biztonságos munkavégzés

A legújabb nyomtatás- és lapolvasás-biztonsági technológiáknak köszönhetően biztonságosan kezelheti az ügyekre vonatkozó összes bizalmas dokumentumot, összhangban a szigorú jogszabályi előírásokkal.

Hatékony munkavégzés

A felhőalapú technológiával zökkenőmentesen digitalizálhat történeti dokumentumokat, és áramvonalasíthatja munkafolyamatait.