Üzleti megoldások

A Canon a vállalati nyomtatásban

Az üzleti teljesítmény javítása

Kiváló minőség és nagy sebesség

A Volkswagen a Canon segítségével teljesíti a rövidebb átfutási időre vonatkozó követelményeket

Think Digital

A Canon nyomdaipari magazinja.

Az üzleti házon belülre hozása

A PCS a Canon segítségével terjeszti ki házon belüli nyomtatási műveleteit

Az üzleti házon belülre hozása

A PCS a Canon segítségével terjeszti ki házon belüli nyomtatási műveleteit

10-ből 9 szervezet értékelte működése szempontjából „kritikus” fontosságúnak a nyomtatást*. Napjainkban azonban a vezetők a digitális médiának köszönhetően egyszerűen mérhetik a megtérülést, a házon belüli nyomtatási központoknak pedig a felső vezetés felé igazolniuk kell a szervezet működéséhez általuk adott értéket, valamint igazolniuk kell létjogosultságukat

A professzionális nyomtatási szolgáltatások vezetőjeként a Canonnál készen állunk rá, hogy biztosítsunk mindent, amire csak Önnek szüksége lehet. A piaci elemzési és üzletfejlesztési szolgáltatásoktól a hardverekig, szoftverekig és támogatásig minden területen segítünk Önnek olyan, magas minőségű nyomtatási szolgáltatásokat nyújtani, amelyek értéket biztosítanak ügyfelei számára.

*Vállalati reprográfia: Tendenciák és lehetőségek (A Canon szponzorálásával a Rochester Institute of Technology által készített beszámoló a házon belüli nyomtatási központokról)

A kihívások teljesítése minden szinten

A kezdetektől együtt végzett munka eredményeként jelentősen javíthatjuk a nyomtatási műveleteket. A nyomtatás területén végzett jelentős kutatásokat az ügyfeleinkkel folytatott közvetlen párbeszéddel ötvözve termékeinket és szolgáltatásainkat úgy tervezzük, hogy azok megfeleljenek a házon belüli nyomtatási központok legújabb követelményeinek is:

 • A költségek minimálisra csökkentése és a befektetések értékének maximálisra növelése
 • Modern szolgáltatások biztosítása ügyfeleink összes nyomtatással kapcsolatos igényéhez
 • A mennyiségek növelése, eközben pedig a versenytársaknál jobb ajánlatok biztosítása
 • A szervezeti irányelveknek megfelelő, fenntartható gyakorlatok kialakítása

Olvasson tovább, és tudja meg, hogyan segíthet a Canon.

Következő lépések

A házon belüli nyomtatási részlegek teljesítménynövelésének alapjai

A modern nyomtatóhelyiségek (CRD) kezelésével kapcsolatos stratégiai és taktikai tanácsokat tartalmazó útmutatók ingyenes gyűjteménye.

  Szakmai beszámoló

  A „See the Bigger Picture” (Ismerje meg a teljes képet) a Canon legfrissebb beszámolója, amely bemutatja, hogy hogyan alkalmazzák a nyomtatást a médiafelületek európai vásárlói, valamint azt, hogy milyen szolgáltatásokat várnak nyomtatási szolgáltatójuktól.

  Think Digital

  A Canon nyomdaipari magazinja.

  Esettanulmányok

  Ismerje meg partnereink véleményét.

  Taking your business to the next level with Canon

  To take your print operation to the next level, you need to be able to take advantage of new market potential to unlock new opportunities. The Canon Essential Business Builder Program is designed to give you an industry-leading suite of tools and education workshops, as well as affordable expert consultancy that is designed to bring increased success to your print operation.

  By harnessing your existing expertise with the knowledge and skills you can gain from the Essential Business Builder Program, you will be tackling the future with renewed confidence.

   A költségek kezelése a Canonnal

   A szervezet számára jelentős megtakarításokkal járhat a nyomtatási munkák jól szervezett, házon belüli nyomtatási központba történő áthelyezése. Kutatásaink szerint a megtakarítások a külső szolgáltatások használatához képest 10-20%-os megtakarítást jelenthetnek. A házon belüli nyomtatók kétharmada azonban 10%-nál kisebb megtakarítást ér csak el.

   A Canon egyedi szolgáltatást kínál a költséget áttekintésére és kezelésére – az általunk nyújtott piackutatás azonosítja a trendeket és új üzleti lehetőségeket, a független tanácsadással pedig javítható az üzleti teljesítmény. Essential Business Builder programunk a teljesítmény értékelésében is segít, optimalizálja a nyomtatási központ képességeit, segít a részletes üzleti tervek készítésében, valamint új értékesítési és marketingmegközelítés segítségével népszerűsíti is szolgáltatásait.

    Az ügyfelek igényeinek teljesítése a Canonnal

    A fontos részlegeken – így például az értékesítési és marketing- vagy a terjesztési részlegen – belüli változó igények azzal járnak, hogy a házon belüli nyomtatóknak rendszeres kapcsolatot kell tartaniuk az ügyfelekkel annak érdekében, hogy a számukra megfelelő szolgáltatásokat biztosíthassák.

    Kutatásunk során az derült ki, hogy például az internetes nyomtatási szolgáltatást biztosító házon belüli nyomtatók 94%-os ügyfél-elégedettséget értek el. Ha a legújabb innovációk – például a többcsatornás kampányok és az elektronikus kereskedelem – biztosítása érdekében a Canonnal partnerkapcsolatot kiépítve előnyöket kínálhat ügyfelei számára. A hatékonyabb és gazdaságosabb kommunikációval segítheti őket legfontosabb üzleti céljaik elérésében saját szervezete számára pedig nagyobb értéket biztosíthat.

    Fontos tények

    A médiafelületek vásárlóinak 87%-a a kommunikációs mix fontos elemének tartja a nyomtatást
    A médiafelületek vásárlóinak 47%-a a legjobb ár–érték arányt tartja a legfontosabb szempontnak a nyomtatási szolgáltató választásakor
    A médiafelületek vásárlóinak 36%-a nem ismeri az „igény szerinti nyomtatás” lehetőségét.

    Forrás: „See the Bigger Picture” (Ismerje meg a teljes képet) 2012-es szakmai beszámoló

    Nagyobb hatékonyság a Canonnal

    A digitális korban a házon belül nyomtató ügyfelek a szorosabb határidejű és kisebb példányszámú nyomtatási feladatok esetén is ugyanolyan magas minőséget várnak el. Kutatásunk szerint a munkák 57%-ának kell még aznap vagy még gyorsabban elkészülnie.

    Az Ön munkacsoportjaival együttműködve segítünk azonosítani a fejlesztésre szoruló területeket. Ajánlatot teszünk a nyomtatási folyamatok hatékonyságát növelő technológiák és támogatás legjobb kombinációjára is. A képrögzítő és nyomtatási eszközöktől az innovatív munkafolyamat-programokig és karbantartási szerződésekig minden téren segítünk Önnek megbízhatóbb és hatékonyabb szolgáltatásokat nyújtani.

    A fenntarthatóság javítása a Canonnal

    A környezetvédelem a legtöbb szervezetnél fontos szempont. Ezért is nagyon fontos, hogy a házon belüli nyomtatóközpontok képesek legyenek hozzájárulni a vállalat környezetvédelmi stratégiájához.

    Vállalata tanúsított (pl. ISO 14001 szerinti) környezetvédelmi irányítási rendszer hiányában is bevezethet az újrahasznosított és tanúsított papírok használatára, illetve a hulladék kezelésére és mennyiségének csökkentésére vonatkozó szabályokat.

    A környezetvédelmi intézkedések hatékonyabb előmozdításával bemutathatja a szervezet számára, hogy a nyomtatási központ hogyan támogatja az átfogó társadalmi felelősségvállalási (CSR) célokat, valamint hogyan nyújt értéket a vállalat számára az energiamegtakarítás és a hulladékmennyiség csökkentése révén.