Publishing sector header image

Kiadványszerkesztés

Ki mondja, hogy a kisebb példányszámú nyomtatással nem lehet talpon maradni? A Canon a kiadványok nyomtatásához nem csak életképes, de tartós, időtálló megoldást is biztosít. Üdvözöljük a példányszámtól független, igény szerinti nyomtatás világában.

Nagy különbség a kis példányszámú nyomtatásnál

Most még nagyobb izgalmat jelent a nyomtatott könyvek, magazinok és újságpapírok értékláncának javítására kínálkozó lehetőség, mint valaha. A Canon a tökéletes partner a kiadványszerkesztési piac digitális üzleti modelljeinek kiaknázásához. Kisebb példányszámú nyomtatás, életciklus-kezelés, igény szerinti nyomtatás, önálló kiadványkészítés, decentralizált nyomtatás és dinamikus kiadványkészítés – ügyfélközpontú megoldásainkkal ezek a szolgáltatások is életképesek lesznek.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

Industry focus

Iparági fókusz: könyvnyomtatás és kiadók

Ebben a részben bemutatjuk, hogyan zavarta meg a könyvkiadás világát az e-könyv-olvasók elterjedése, és miként reagált a nyomdai szektor erre a jelentős iparági elmozdulásra.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint Ultra 6320

Piacvezető technológiájának megalapozott jó hírnevére építve az VarioPrint 6000 Ultra+ Line hatékony digitális képalkotórendszerek nagy hatékonyságú termékcsaládja.

imagePress C10000VP

imagePress C10000VP

Az imagePRESS C10000VP új szintre emeli a digitális színes nyomtatást, egyesítve a kiemelkedő minőség, termelékenység és sokoldalúság nyújtotta előnyöket, mindezt 100 A4 oldal/perc sebesség és számos felhasználási terület lefedése mellett.

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

Az imagePROGRAF PRO-2000 a legjobb minőségű fotográfiai nyomatokat biztosítja, és akár 24”-os képeket is képes előállítani páratlan minőségben, kitűnő sebességgel és megbízhatósággal.