Creative sector header image

Marketing/
Kreatív

A digitális világ teljesen átformálta a kreatív ipart. Kifelé tömegmarketing, befelé többcsatornás, célzott kommunikáció. Egyedülálló megoldásainkkal segítünk alkalmazkodni.

Ne korlátozza gondolkodását vagy nyomtatását

A kreativitásnak nem kell véget érnie a nagy ötlettel. A következő szintre léphet azzal, hogy mit és hogyan nyomtat. A jövő az igény szerinti nyomtatásban, a személyre szabásban és abban rejlik, hogy képes-e többcsatornás kampányokat biztosítani. Bármelyikről is legyen szó, szakértelmünkkel és technológiánkkal biztosan segíteni tudunk abban, hogy kampányai még mérhetőbbek és hatékonyabbak legyenek.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

Think Creative Guide

Think Creative útmutató (EN)

Olvassa el Think Creative útmutatónkat, amely a legfrissebb információkat, valamint a mai tervezői piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Think Retail Guide

Think Retail útmutató (EN)

Olvassa el Think Retail útmutatónkat, amely a legfrissebb kiskereskedelmi információkat, valamint a mai kiskereskedelmi piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

Signage & poster printers

Poszter- és infomációstábla-nyomtatók

Az ütős poszteres reklámkampányokhoz, figyelemfelkeltő jelzésekhez vagy nagy hatású kiállítási grafikához: a 24" – 64" gyártási méretű, nagy formátumú nyomtatóink termékcsaládjával Ön a lehető legjobb eredményt hozhatja létre. Nagy formátumú nyomtatóink garantáltan minden igényét kielégítik.

UV flatbed printers

Síkágyas UV-nyomtatók

A síkágyas UV-nyomtató ideális választás, ha jó minőségű nyomatot kell készíteni rugalmas és merev hordozókra. Válasszon normál vagy extra nagy asztalméretű, különböző nyomtatási sebességű, fehér tintával és/vagy bevonóanyaggal is ellátható, valamennyi poszternyomtatási igényt kielégítő, széles formátumú síkágyas UV-nyomtatóink közül.

Flatbed cutters

Síkágyas vágógépek

A grafikus termékekhez szánt ProCut gépsor tizenöt rendkívül precíz automatikus vágórendszerének köszönhetően kivételes vágásminőséget, sokoldalúságot és hatékonyságot nyújt.

Display graphics workflow software

Grafikai munkafolyamat-szoftverek

Korszerűsítse a munkafolyamatokat a nyomdai előkészítéstől a nyomdai termékek előállításáig. Biztosítsa a konzisztens kimenetet és színkezelést.