Commercial sector header image

Kereskedelmi célú nyomtatás

A mennyiség kulcsfontosságú, így elengedhetetlen, hogy megfelelő minőséget és mennyiséget tudjon biztosítani. A Canon emellé még nagyobb rugalmasságot és személyre szabást is nyújt.

Ebben a kommunikációval túlterhelt világban célzott nyomtatási megoldásaink még hatékonyabb és személyre szabottabb élményt adnak. Fedezze fel az #UNLEASHPRINT forradalmat, hogy mindig a legjobb időben jusson el a megfelelő tartalom a megfelelő emberekhez.

Törje meg a kommunikációs zajt

Az ügyfelek lenyűgözése és bevonása a digitálisan nyomtatott kommunikációval még sosem volt egyszerűbb. Ennek az az oka, hogy a még rugalmasabb megoldásokkal tökéletesen testre szabott anyagokat készíthet ügyféladatbázisának méretétől függetlenül. Nem csak a sebesség- és minőségbeli javulás, hanem a piaci lehetőségek és üzleti modellek megismerése is szükséges volt ahhoz, hogy ezek a megoldások ilyen kiválóan működjenek.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

marketing-automation_top

Marketingautomatizálás: A legfontosabb tudnivalók

A nyomdai szolgáltatók számára a marketingautomatizálás több mint a nyomtatás hatékonyságának növelése az ügyfél marketingkampányában.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

ColorStream-3000_Varioprint.png

Kereskedelmi célú nyomtatás

A Canon a kereskedelmi célú nyomtatók széles körét és szoftvert kínál a házon belüli nyomtatáshoz valamint nyomdák számára Akár grafikai munkához, kiadványkészítéshez, tranzakciónyomtatáshoz vagy a vállalat reprográfiai részlege számára keres megoldást, nyomtatási és szoftvermegoldásaink segítségével gyorsabban végezheti feladatait, és biztosíthatja az ügyfelei által elvárt minőséget.

3A_5000_front_1.jpg

imagePRESS C10000VP

Az imagePRESS C10000VP új szintre emeli a digitális színes nyomtatást, egyesítve a kiemelkedő minőség, termelékenység és sokoldalúság nyújtotta előnyöket, mindezt 100 A4 oldal/perc sebesség és számos felhasználási terület lefedése mellett.

Oc_VPi300 Default.jpg

VarioPrint i300

Rendkívül innovatív, nagy teljesítményű, színes íves nyomtató, amely a tintasugaras nyomtatás bizonyítottan magas fokú hatékonyságát kombinálja a lapnyomtatók sokoldalúságával és a nyomathordozók változatosságával.