Üzleti megoldások

Számlafeldolgozás

Ne pazarolja tovább az időt a számlák kézi fogadására, ellenőrzésére, jóváhagyására és feldolgozására. A Canon automatizált számlafeldolgozási megoldásával ideje 50%-át visszanyerheti.

A számlák feldolgozása gyors és hatékony – a dokumentumok beolvasásától egészen az archiválásig. A számlafeldolgozás intelligens jelentési eszközeivel az ellenőrzés az Ön kezébe kerül, mivel a rendszer minden hibák figyelemfelkeltő jelöléssel lát el. A számlák a mobiljóváhagyásra küldés előtt automatikusan összekapcsolhatók a megrendelőkkel vagy a szállítólevelekkel. Így Ön az alapvető üzleti tevékenységekre összpontosíthat.

Tudta?

A pénzügyi részlegek 75%-a a számlák sortételeit kézzel viszi be az ERP-rendszerbe – RS Consulting / Canon Europe, 2011

A beszállítói számlák 2/3-ának feldolgozása legalább 10 napig tart – RS Consulting / Canon Europe, 2011

Miért pont a Canon számlafeldolgozási megoldása?

Csökkentse a költségeket

A Canon számlafeldolgozási megoldásával csökkenthetők a számlafeldolgozáshoz szükséges idő és a késedelmes fizetéssel kapcsolatos költségek, valamint elkerülhetők a számlákat érintő költséges viták. A fizetési adatokhoz való egyszerűbb hozzáféréssel ellenőrizhető a korai fizetésre adott kedvezmények alkalmazása, így a számlakezelő osztály nyereséget termelhet.

Pontosabb szabályozás

Függetlenül attól, hogy gyorsabb és pontosabb feldolgozásra vagy csak gyorsabb és tisztább jelentéskészítésre van-e szüksége, mostantól teljes ellenőrzést gyakorolhat a pénzforgalom felett. Megoldásunk intelligens jelentési eszközeit használva minden eddiginél gyorsabban és pontosabban juthat a szükséges információkhoz.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

A Canon automatikus számlafeldolgozási megoldása számottevően csökkenti a manuális adatbevitelhez szükséges időt és az adatbevitel pontosságának azonnali javulását biztosítja. A fizetési jóváhagyások mobilon keresztüli jóváhagyását elősegítő és a számlaállapot azonnali megtekintését lehetővé tévő megoldással az árbevétel növelésére és az ügyfélszolgálat javítására összpontosíthat.

A törvényi szabályozás betartása

Megoldásainkat egyszerűen integrálhatja jelenlegi megőrzési és megfelelőségi irányelveivel. A dokumentumok tulajdonjogának és a jóváhagyás lépéseinek azonosítása egyszerű, a digitális számlák ellenőrzésre történő visszakeresése pedig gyors és magától értetődő.

Sarab-Entreprenad

Megváltoztatta a munkamenetünket. A beérkező számlák ilyen szintű csoportosítását azelőtt el se tudtuk képzelni. Ráadásul több időm van a projekt során a helyszínen az alkalmazottaimmal és az ügyfeleimmel foglalkozni.

Sarab Entreprenad AB, Svédország

Végre magabiztosan mozgunk a beszállítói számlákat kezelő rendszerünkben, és a számlák feldolgozását is 40%-kal gyorsabban végezzük, mint korábban. Ha hozzászámítjuk a megspórolt bírságokat is, a Canon megoldással 30%-os költségmegtakarítást értünk el.

Van Dillewijn csoport, Hollandia

    Következő lépések

    A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

    Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.