Üzleti megoldások

Számlagenerálás

A Canon egyedülálló megoldásával a töredékére csökkentheti a számlák kiállítására fordított időt, és élvezheti az elektronikus terjesztés, az átláthatóbb számlák és a kevesebb adminisztrációs munka előnyeit. A Canon számlageneráló megoldásával gyorsabban és teljesen automatikusan állíthatja ki és küldheti ki számláit akár digitális, akár papíralapú formátumban.

A Canon számlageneráló megoldásának köszönhetően egyszerűen és gyorsan összegyűjtheti és hitelesítheti a számla kiállításához szükséges adatokat. Az elrendezés és a formátum egyszerűen módosítható, a terjesztés pedig egyetlen gombnyomással elvégezhető. A Canon megoldásának segítségével biztos helyen őrizheti a számlákhoz tartozó digitális dokumentumokat, a riportkészítési lehetőségekkel pedig hatékonyabbá teheti az ügyfélszolgálat működését.

Tudta?

A vállalatok 70%-ának okoz nehézséget, hogy beszerezze a szükséges igazoló dokumentumokat – AIIM 2012

A vállalatok becslések szerint 30 órát töltenek kézi számlakiállítással – Canon/KAE 2013

A legtöbb vállalatnál a kifizetések 49%-a késedelemmel történik – RS Consulting/Canon Europe 2011

Miért érdemes a Canon számlageneráló megoldását választani?

Csökkentse a költségeket

A berendezések karbantartási költségeinek, a dokumentumtárolás költségeinek, valamint a postázandó számlák számának minimalizálásával a Canon számlageneráló megoldása nyereségessé teszi a háttérirodai szolgáltatásokat.

Pontosabb szabályozás

A testre szabható számlaformátumok és a teljesen átlátható folyamatok segítségével megalapozottabb vezető döntések hozhatók. A sokoldalú riportkészítési funkcióknak, valamint az ütemezhető elküldési és felügyeleti szolgáltatásoknak köszönhetően az ügyfélszolgálat is hatékonyabbá válik.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

Automatikus számlageneráló szoftverünk segítségével minden eddiginél gyorsabban hozhatja létre a számlákat, ugyanakkor automatikusan elvégezheti az elektronikus terjesztést és csökkentheti a számlázási hibák számát. Az eredmény egy gyorsabban, hatékonyabban működő fizetési folyamat és kevesebb kintlévőség.

A törvényi szabályozás betartása

A Canon számlageneráló technológiája biztonságos digitális tárhelyet kínál számláinak. A teljesen kompatibilis számlaformátumoknak és a nyomon követhető munkafolyamatoknak köszönhetően cége teljes körű felügyeletet élvezhet a folyamat egésze fölött.

Most már nemcsak a számláinkat küldhetjük el gyorsabban, olcsóbban és környezetbarátabb módon, hanem a különböző dokumentumokat is rugalmasan kezelhetjük. Ezzel készen állunk a jövőre.

Egy regionális közüzemi szolgáltatónál dolgozó ügyfélszolgálati projektmenedzser

Következő lépések

A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.