Üzleti megoldások

Digitális postázó

Bárhol és bármilyen formában fogadja is leveleit, a Canon digitális postázómegoldása segítségével csökkentheti az ügyfelei által tapasztalt válaszidőt, valamint a nem megfelelő információkezelés és szabálykövetés okozta nehézségeket. Egyetlen, egyesített digitális megoldás használatával gyorsabb, a szabályoknak jobban megfelelő küldeményfeldolgozást érhet el.

A Canon digitális postázójával az összes postai feladatot egy helyen egyesítheti. Segítségével a levelek adatai hatékonyabban rögzíthetők és rendszerezhetők, automatizálható a levélküldés szervezetén belül, valamint teljes nyomon követhetőség is biztosítható. Az adatok keresése egyszerűbb, az adattárolásról digitális archívum gondoskodik, a teljes megoldás pedig jelentős megtakarításokat kínál az egész szervezet számára.

Tudta?

5-ből 4 szervezet nem szkenneli be beérkező postájának felét sem – AIIM, 2012

Évente 37 000 eurót költenek dokumentumok futárcéggel és faxon történő küldésére (7,5 millió eurós árbevétel mellett) – All Associates Group, 2010

A vállalatok 50%-a úgy gondolja, hogy hatékonyabban működhetne digitális dokumentumkezelő eszközökkel – AIIM, 2012

Miért pont a Canon digitális postázója?

Csökkentse a költségeket

A levelek gyorsabb rendszerezése és a kevesebb kinyomtatandó példány révén a Canon digitális postázója minimálisra csökkentheti az archívumok számára szükséges helyet, valamint csökkentheti a működési és feldolgozási költségeket.

Pontosabb szabályozás

A postázási folyamatok átláthatóbbá tételével, valamint csak a releváns levelek kézbesítésével a Canon digitális postázója nagyobb betekintést nyújt a levelezési folyamat minden lépésébe, miközben számottevően csökkenti az elveszett levelek számát.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

A levelek minden eddiginél gyorsabb kézbesítésével a Canon digitális postázója javítani fogja az ügyfelek által tapasztalt reakcióidőt. Az adatrögzítő szoftverek egyszerűbbé teszik a dokumentumok megosztását és szerkesztését a küldés előtt, sőt a felhasználóknak mobilhozzáférést is biztosítanak az út közbeni munkához.

A törvényi szabályozás betartása

A Canon digitális postázója biztonságosabb megoldást nyújt a szervezet által küldött és kapott információk követésére és tárolására. A teljes munkafolyamat nyomon követhetőség, valamint a bizalmas levelek hozzáférésének felügyelete révén problémamentesen teljesíthetők az előírások.

150 különböző feladótól 120 000 levelünk érkezik évente, így a levelek manuális rendszerezése igen nagy kihívást jelentett, ami nemcsak a érintett felek közötti kapcsolatokra, de a munkaköltségek alakulására is kedvezőtlenül hatott. A Canon digitális postázómegoldásának segítségével sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb levélfeldolgozást alakítottunk ki, amellyel évente megközelítőleg 120 000 eurót takarítunk meg.

Egy európai könyvelő- és adótanácsadó cég

Következő lépések

A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.