Üzleti megoldások

Kézbesítési jelentések feldolgozása

A Canon mindent biztosít a szállítólevelek gyorsabb és költséghatékonyabb feldolgozásához. Digitális szállítólevél-feldolgozási megoldásunk központosított platformot kínál, amely azonban eléggé rugalmas ahhoz, hogy a helyi ügyféligényekhez lehessen igazítani.

Az információk egyszerűen elérhetők, használatukkal pedig igény esetén átláthatóbb és olvashatóbb szállítólevelek nyomtathatók. A mobil e-aláírási technológia gyorsítja a kézbesítést és magasabb szintű adatbiztonságot nyújt, miközben a szállítási folyamat teljes átláthatósága javítja a készletkezelést is. A végeredmény pedig az adminisztrációs költségek csökkenés, a gyorsabb számlázás és a jobb ügyfélélmény.

Tudta?

5-ből 4 szervezet tartja elsődleges fontosságúnak a költségcsökkentést az ellátási lánc terén – IDC 2012

A szervezetek 76%-a nem alkalmaz mobileszközökről is elérhető üzleti folyamatokat – AIIM, 2012

Miért pont a Canon szállítólevél-feldolgozási megoldása?

Csökkentse a költségeket

Digitális szállítólevél-feldolgozási megoldásunkkal minimálisra csökkentheti a dokumentumtárolási költségeket, csökkentheti az előre nyomtatott űrlapok iránti igényt, valamint ökológiai lábnyomát. Az átláthatóbb és jobban olvasható szállítólevelekkel csökken a hibák és a helytelen kézbesítések száma is.

Pontosabb szabályozás

A Canon megoldásával a továbbfejlesztett állapotkövetés előnyeit is élvezheti, azaz jobban átláthatja az egész kézbesítési folyamatot. Ezzel csökken a dupla kézbesítések száma és javul a futárszolgálat vagy a flotta kezelése is.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

A szállítás gyorsításával és a számlázási idő minimálisra csökkentésével új módokat találhat szervezete termelékenységének és hatékonyságának növelésére. A Canon szállítólevél-feldolgozással olyan mértékben javíthatja a készletkezelést, amely már az ügyfélélményre is közvetlen pozitív hatással van.

A törvényi szabályozás betartása

Az összes szállítólevél digitális archívumban tárolása teljes ellenőrizhetőséget biztosít, valamint gyorsabban és hatékonyabban teszi lehetővé a rendelési adatok visszakeresését. A teljes dokumentum-munkafolyamat nyomon követhetősége révén az egész szervezeten átívelően javíthatja a hozzáférést a kimenő szállítási lánc információihoz.

A havonta küldött 5000 csomag feladószelvényei hegyekben álltak nálunk. Mostanra ezt sikerült kiküszöbölnünk, és egy lépéssel megint közelebb kerültünk a papír nélküli iroda utópiájának megvalósításához.

GEV, Ausztria

    Következő lépések

    A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

    Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.