Océ ColorWave alkalmazások mintagalériája

A legforgalmasabb művészeti és CAD munkakörnyezetek maximális kiszolgálására megalkotott Océ ColorWave széles formátumú nyomtatómegoldások tökéletesen beillenek a munkafolyamatokba, javítják a minőséget, és hatékonyabbá teszik a munkát.

Az alábbi galériákban néhány példát talál az Océ ColorWave termékcsalád* kreatív alkalmazására, amelyek segítségével az innováció vállalkozása mozgatórugójává válhat.

Dekoráció

A dekorációs nyomtatás olyan művészeti ág, amely egyedi kinézetet és stílust tud kölcsönözni bármilyen felületnek, legyen az fal, padló, textil, bútor vagy bármilyen tárgy. A Canon széles formátumú nyomtatómegoldásaival biztos lehet abban, hogy ezek a kinézetek és stílusok nem csak egyszerű renderelések vagy reprodukciók, hanem éltre kelnek, és magukért beszélnek.

Grafikai kommunikáció

Rengeteg vállalkozás szeretné különböző nyomtatott anyaggal kommunikálni terméke vagy kampánya központi üzenetét és koncepcióját, mert tudják, hogy minden egyedi nyomattal közvetlenül hatással tudnak lenni az érzékekre és a végső eladásokra. A Canon széles formátumú nyomtatómegoldásaival nem csak a kiemelkedő minőségben lehetnek biztosak, hanem a maximális hatásban is, létrehozva egy hatékony, nagy, merész és erőteljes kommunikációs formát üzeneteik számára.

Csomagolás

A vásárlók figyelemét a jól kinéző termékek keltik fel. Időnként azonban a jó lehet jobb, sőt, egyedülálló is. A Canon széles formátumú nyomtatómegoldásai sokoldalú nyomtatási lehetőséget kínálnak olyan hordozókra, amelyeket arra terveztek, hogy egy tárgyat úgy védjen meg, takarjon be, szállítson, tároljon vagy jelenítsen meg, amellyel nem kell többé megelégednie. Miért ne próbálná ki helyette inkább a kivételeset?