Arizona nagyformátumú nyomtatási alkalmazások bemutatása

A díjnyertes Océ Arizona UV síkágyas nyomtatók a tökéletes platformok az újításokhoz, innovációkhoz. Az Océ Arizona UV síkágyas nyomtatókkal a kiváló minőségű nyomtatási alkalmazások széles skálája elkészíthető, többek között olyan új technológiák is, mint a bevonóanyag, fehértintás nyomtatás, valamint az intelligens vágási kiegészítők kiválasztásának lehetősége. Valójában csak képzelete szabhat határt annak, hogy mennyit profitál ezen különlegességekből.

Segítünk új módszereket találni ahhoz, hogy üzlete sikeres legyen, ezért összegyűjtöttünk néhány nagyszerű munkát, amelyet síkágyas nyomtatóinkkal készítettek. Tekintse meg az alábbi munkákat, és szerezzen ihletet az Arizona választékban rejlő lehetőségekből.

Beltéri dekoráció

Az, hogy az emberek egyre inkább egyéniségekké kívánnak válni, gyakran megmutatkozik abban is, ahogy otthonaikat díszítik. Egyre nő az igény az személyes és egyedi otthoni beltéri dekorációkra, mint például a tapéták, ajtó- és konyhai díszítések. Ez remek növekedési lehetőség nyújt a beltéri dekorációkkal foglalkozó cégeknek. Az Océ Arizona UV síkágyas nyomtatóval jóval kedvezőbben gyárthatók a belsődekorációs termékek, ezzel is elősegítve az üzlet növekedését.

brands

Tudta?

Egy átlagos kiskereskedő 1700 különböző márka termékét kínálja, de az ügyfél szeme kevesebb mint 150 márkán akad meg egy látogatás során.

Kültéri táblák

A kültéri táblák és hirdetések igen ötletesek, illetve változatosak – az ügyfelek és tervezők szabadon játszhatnak kreativitásukkal. Az Océ Arizona UV síkágyas nyomtatókkal készített kültéri táblák közé tartoznak az irányjelző táblák, vállalati táblák, plakátok, flottagrafikák, utcai bútorok és sok más kreatív, kültéri alkalmazás.

ink

Tudta?

10 réteg egymásra nyomtatása kb. 1 mm vastag tintaréteget képez.

Speciális alkalmazások

Az ipar- és gyártásközpontú környezetben a digitális síkágyas nyomtatás növeli a terméktervezés szabadságát, és a gazdaságossá teszi a prototípusok, személyes és személyre szabott termékek gyártását. A speciális alkalmazások nagyon sokrétűek lehetnek, például a digitális maszkolás, membrángomb-borítások, üvegre nyomtatás és sok egyéb.

tiles

Tudta?

Ahhoz, hogy a többtáblás nagy képek nyomtatásának geometriája tökéletes legyen, igazi síkágyas nyomtatóra van szükség.

Bolti táblák, hirdetések

Az értékesítési helyen lévő reklámoknak kevesebb mint egy másodperc alatt kell megragadniuk az elhaladó vásárlók figyelmét. Élénk színek, friss és vonzó dizájn, valamint tiszta üzenet – ezek vezethetnek az impulzív vásárláshoz. Az értékesítési helyen lévő reklámok, ablakgrafikák, üzleten belüli hirdetések, üzleten belüli címkézések és az üzlet dekorációja is elkészíthető az Océ Arizona UV síkágyas nyomtatóval akár merev, akár flexibilis hordozóra egyaránt.

building-signage

Tudta?

Az épületeknél használt jelzéseket négy fő csoportra lehet osztani: panel, megvilágított, jelnyelv és reklámsávok.

Fotó és művészet

Az Arizona UV síkágyas nyomtatóval az ügyfelek kombinálhatják a színes rétegeket a fehér egészoldalas és részben fedett rétegekkel, hogy finom, élethű képeket nyomtathassanak tökéletes regisztrációval azonos oldalra. A fotók és művészi nyomatok elképesztően részletesek, élesek, színekben gazdagok, a színátmenetek pedig egyenletesek. A kiváló minőségű képeken a speciális hatásokat gyakran úgy érik el, hogy közvetlenül áttetsző hordozóra nyomtatnak.

customised

Tudta?

Az egyedi és személyre szabott termékek nyújtják a legjobb lehetőséget arra, hogy magas profitot biztosító termékekkel bővítse kínálatát.

Termékdekoráció

Egyre nő az igény a személyes vagy személyre szabott tárgyakra, hiszen az emberek személyes varázst szeretnének adni otthonuknak, irodájuknak vagy a közös tereknek. A személyre szabott bútorok, digitális festmények, egyedi fényképkeretek, fali matricák, személyre szabott belső kiegészítők, különleges lámpák és táblák csak néhány példa arra, amit az Océ Arizona nyomtatóval készíthet.

web-to-print

Tudta?

Az internetalapú nyomtatási megoldásokkal a nyomdai szolgáltatók már egyedi belső dekorációs alkalmazásokat is biztosíthatnak.

Grafikák kiállításokra és eseményekre

Az eseményeken a standjának és kampánygrafikáinak fel kell keltenie a figyelmet és tartós hatást kell gyakorolnia az emberekre. Az ügyfelek leginkább az élénk színeket, kreatív, figyelemfelkeltő mintákat, vállalati stílusokat, termékpromóciókat keresik. Az Arizona síkágyas nyomtatóval a háttértől kezdve, a kiállítási standon, padlódekoráción keresztül a kihúzhatós reklámsávokig szinte minden kinyomtatható.

small-quantity

Tudta?

Az elmúlt évtizedben jelentősen csökkent a gyártott egyedi termékek száma. Ahhoz, hogy a kis mennyiségben történő gyártás gyors és költséghatékony legyen, digitális nyomtatásra van szükség.

Vágás/marás nyomtatás nélkül

Az Océ ProCut digitális vágóasztallal olyan grafikai alkalmazások és tárgyak gyárthatók, amelyek nem igényelnek speciális, személyre szabott nyomtatást. A digitális vágóasztallal az alkalmazások és tárgyak gyártásának teljesen új világa nyílik meg Ön előtt – sokkal többet kínálhat a nyomtatásnál.

procut

Tudta?

Az Océ ProCut digitális vágóasztallal a digitális nyomdai szolgáltatók kibővíthetik vállalkozásukat, és sokkal többet kínálhatnak a nyomtatott alkalmazásoknál.

Download whitepaper: UV Buyer’s Guide

A guide to selecting the right UV Flatbed Printer for your business

Download the applications showcase

Be inspired by the applications showcase offline in this easy to print A4 version.