Üzleti megoldások

Biztonsággal kapcsolatos esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Antonius Hypercare

AH-Hero1

A Canon hálózati kamerák felszerelése fantasztikus döntés volt, mind a kiváló minőségük, mind a napi munkavégzésre gyakorolt hatásuk miatt. Az eredmények azonnal érezhetők voltak.

René Groot, vezérigazgató

British Library

British-image1

Annyira elégedettek vagyunk a Canon kiemelkedő minőségű hálózati kameráival, hogy 400-ra szeretnénk bővíteni a helyszínen használt kamerák számát.

Bhanu Goud, biztonsági rendszerek vezetője

FC Dordrecht

FC-hero1

Szerettünk volna folyamatosan rendkívül jó minőségű féléveteket készíteni, főleg a stadion azon részén, ahol kevés a fény. Úgy gondoltuk az analóg technológiáról a digitálisra váltás az egyetlen lehetséges megoldás.

Jacques de Zeeuw, biztonsági tiszt

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Rendkívül elégedettek vagyunk az új felügyeleti rendszerünkkel. A bevezetése óta már jelentősen csökkent a lopás a boltban, és most már új célt tűztünk magunk elé, hogy ezt a mennyiséget még tovább csökkentsük. A rendszer könnyen kezelhető, és lehetővé tette számunkra, hogy javítsuk az vásárlóinkkal való interakciót és a módot, ahogy eladunk nekik.

Branka Jerala, marketingvezető

The Student Hotel

student-hero1

A Canon sokféle módon támogatott minket – nem csak kiváló minőségű kameráival, hanem kiemelkedő értékesítés előtti támogatásával is. Sikerült egy olyan megoldást megalkotni, amelyet csapatunk könnyedén tud kezelni, és tökéletesen kielégíti igényeinket.

Jan-Pieter Muis, vagyonkezelési menedzser

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.