nama-hero1

A szlovén Nama áruházlánc növeli a biztonságot a Canon hálózati kamerákkal

A Canon hálózati kamera megoldása a Nama számára rendkívül hatékony volt, és ezáltal könnyebben észlelni tudták a lopásokat. A rendszer képminőségének általános javulása különösen kedvező fogadtatásban részesült, amely közvetlenül összefüggést mutatott az észlelt kihágások megnövekedett számával és a helyi rendőrségnek jelentett incidensek számával.

Az új rendszer kezelése egyszerű és felhasználóbarát, így a kármegelőzési csapat több időt tölthet a lopások megfigyelésével és felderítésével, ahelyett hogy a rossz minőségű felvételek kibogozásával foglalkoznának. A rendszer irányítása új alkalmazottaknak is mindössze két óra alatt megtanítható. Továbbá, az integrátorral kötött karbantartási szerződés azonnali válaszadást biztosít bármilyen technikai probléma esetén, így bármely rendszerleállás minimális hatással van a szálloda működésére.

nama-image1

„Szükség esetén egyszerűen tudunk további kamerákat hozzáadni a rendszerhez, és ugyanilyen könnyedén cserélhetjük le a régi típusokat is. Ez egy hosszú távú befektetés. Alig várjuk a Canonnal való további közös munkát, és szeretnénk a jövőben ezt a megoldást a többi áruházunkban is bevezetni.”

Branka Jerala, marketingvezető