Üzleti megoldások

Kiskereskedelmi esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

EH Booth & Co Ltd

Azon irányelvünk eredményeképp, miszerint ahol csak lehetséges helyi beszállítókkal dolgozunk, az üzletünkbe benyújtott számlák típusa és formátuma nagyon eltérő lehet - a kézzel írott számláktól a több oldalas, papíralapú számlákon át egészen az elektronikus számlákig. Az új számlafeldolgozó rendszer nagyobb hatékonyságot biztosít a Booths számára a számlák feldolgozásában és az üzleten belül keringő számlák nyomon követésében.

Steve Sumner, Pénzügyi kontroller

GEV

Olyasmiben gondolkodtam, ami strapabíró, könnyen kezelhető, és alkalmazkodik a mi igényeinkhez. Számos jól kidolgozott megoldás érhető el a piacon, de egy hét főt foglalkoztató kisvállalkozás esetén, mint az enyém, egyes dokumentumkezelési megoldások sohasem hozzák be az árukat.

Friedrich Staller, ügyvezető igazgató

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Rendkívül elégedettek vagyunk az új felügyeleti rendszerünkkel. A bevezetése óta már jelentősen csökkent a lopás a boltban, és most már új célt tűztünk magunk elé, hogy ezt a mennyiséget még tovább csökkentsük. A rendszer könnyen kezelhető, és lehetővé tette számunkra, hogy javítsuk az vásárlóinkkal való interakciót és a módot, ahogy eladunk nekik.

Branka Jerala, marketingvezető

Staples

Tanácsadói megközelítésre volt szükségünk, hogy bepillantást nyerjünk ügyfeleink valós igényeibe. Iránymutatásra és stratégiára volt szükségünk, de csak akkor leltünk rájuk, amikor a Canon Enterprise Services belépett a képbe.

Richard Houppermans, üzleti szolgáltatási vezető

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.