Üzleti megoldások

Kiadványszerkesztési esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Druck and Medien

DM-hero1.jpg

Az MSP-nél a fő célunk az ügyfelek igényeinek lehető legteljesebb körű kielégítése. Készek vagyunk mindent megadni, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek. Úgy gondoljuk, hogy a digitális tintasugaras nyomtatásra való áttérés lehetővé teszi számunkra, hogy azt az innovációt tudjuk nyújtani, amit a piacok ma és a jövőben elvárnak. A Canon itt volt számunkra a kezdetektől, és nagyszerű partner volt a jövőbeli stratégiánkra vonatkozó döntéshozatalban és a megfelelő megoldás bevezetésében. A Canonnal mint partnerrel, úgy érezzük, jól felvérteztük magunkat a jövőre!

Markus Stricker

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.