Üzleti megoldások

Közszféra esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

British Library

British-image1

Annyira elégedettek vagyunk a Canon kiemelkedő minőségű hálózati kameráival, hogy 400-ra szeretnénk bővíteni a helyszínen használt kamerák számát.

Bhanu Goud, biztonsági rendszerek vezetője

East Lothian megyei önkormányzat

Megvolt a célunk, de nem igazán tudtuk, hogyan jussunk el odáig. A megfelelő módszer megtalálásában ezért jelentett olyan sokat a Canon más ügyfeleknél való telepítésében szerzett tapasztalata.

Julie Caughey, pénzügyi vezető

Leeds városi tanácsa

DWF-logo.jpg

Legfőbb célunk egy olyan okosmegoldás bevezetése volt, ami pénzt és időt takarít meg az egész tanácsnak.

Kirsty McCarthy, MPS vezető

London Newham kerülete

A távoli diagnosztika és karbantartás bevett dolog az informatikában, és úgy gondoltuk, ez a megközelítés a nyomtatási munkák terén számunkra is kézzelfogható előnyöket jelentene. Tudtuk azt is, hogy a trendeket megfigyelve nyomtatóhasználati szokásainkat is jobban megérthetjük, ami segítséget nyújt majd a jövőre nézve a legjobb nyomtatási stratégia kidolgozásában.

Gary Sussex, informatikai és kommunikációs szolgáltatási vezető

PCS

DWF-logo.jpg

Folyamatos párbeszéd folyik a Canonnal, hogy segítsen nekünk javítani a szolgáltatásainkat.

Asad Butt, nyomtatási vezető

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.