GK-hero1

Gary Knight neves fotográfus magasabb színvonalra emeli fényképész vállalkozását – személyes jelleget kölcsönözve a képeknek

24 éves korában, miután elegendő pénzt félretett, Knight Dél-Kelet-Ázsiába utazott, ahol több éven keresztül tanulta a sajtófotózás rejtelmeit, és megkapta első megbízását a Newsweek magazinba. A következő tíz évben körbeutazta a világot amerikai és európai publikációkért, és globális egészségügyi problémákkal, politikai ügyekkel, természeti katasztrófákkal, konfliktusokkal és polgári zavargásokkal kapcsolatos eseményeket fényképezett. A világéletében Canon fényképezőgépeket használó Knight hat évvel ezelőtt beszerzett egy 60” széles Canon imagePROGRAF nyomtatót, amivel kiállításokra és eladásra nyomtatja ki képeit, azóta pedig elválaszthatatlan társává vált: „A világ minden pénzéért sem cserélném le ezt a nyomtatót - kivéve persze akkor, ha a Canon előrukkol egy még jobb termékkel!”

GK-image1
GK-image2

„Hat éve megvan ez a nyomtató, és eszembe sem jutna lecserélni. Mindenre képes, amire csak szükségem lehet, és nagyon jó és igazán egyenletes teljesítményt nyújt. Egyszerűen imádom - tulajdonképpen ez a kedvenc eszközöm.”

Gary Knight