Üzleti megoldások

Professzionális fényképészeti esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Clive Booth

Van valami különleges abban, amikor egy nyomtatott képet tarthatok a kezemben. Ha művészeti alkotást vásárol, az általában vásznon található. Ugyanez a helyzet a fényképészettel is; ha fényképet vásárol, azt papíron és nem monitoron vásárolja meg, mivel a papíralapú fényképet kézbe veheti, melynek során valami különleges érzés ragadja el az embert. Ez a fő oka annak, hogy van nyomtatóm.

Clive Booth

Gary Knight

Hat éve megvan ez a nyomtató, és eszembe sem jutna lecserélni. Mindenre képes, amire csak szükségem lehet, és nagyon jó és igazán egyenletes teljesítményt nyújt. Egyszerűen imádom - tulajdonképpen ez a kedvenc eszközöm.

Gary Knight

Kyas Photography

A stúdió az imagePROGRAF segítségével gyarapodik. Egyre jobb és nagyobb munkákat kapunk, ami pedig a legfontosabb, olyan projektet, amelyeket igazán élvezünk. A gép révén felszabadult időnek köszönhetően minden ügyfél projektjéhez személyre szabott portfóliót tudunk biztosítani optimális odafigyeléssel, közben pedig folyamatosan igyekszünk fényképeinket úgy elkészíteni, javítani és fejleszteni, hogy azok a lehető legjobbak legyenek.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Akár a stúdióban, Londonban, akár egy spontán bemutatón valahol a világban, a Canon támogatásával képesek vagyunk Martin fényképeit lenyűgöző módon életre kelteni, és így biztosítani tudjuk, hogy a művei kiállják az idő próbáját.

Louis Little, nyomdászati igazgató

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.