Üzleti megoldások

Nyomtatással kapcsolatos esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Documenteam

ABC- Hero1

A kis példányszámú nyomtatás ofszet esetén nem valósítható meg gazdaságos módon. Ugyanakkor bizonyos példányszámok toneralapú rendszerek esetében túl költségesek.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Mivel egy vagyonkezelő cégről van szó, nagyon fontos a márkaintegritás, illetve a bizalom szervezeten belüli és azon kívül történő ápolása. A Canon rendkívül fontos szerepet játszott eme integritás fenntartásában.

Vanessa O’Reilly, Marketing igazgató

I-Pack

ipack-logo

A mennyiség 25%-kos növelését céloztuk meg 2015 végéig, és további 15%-osat 2016-ra A Canon támogatásának és technológiájának köszönhetően nagyon szépen haladunk az üzleti céljaink elérése felé.

Atle Andreassen, Alapító

LO Media

DWF-logo.jpg

A Canontól és a független oktatás útján megszerzett tudás alkalmazásával képesek vagyunk kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosítani, és rendelkezni azzal a szemléletmóddal és türelemmel, amely a stratégiaibb jellegű gondolkodáshoz szükséges.

Lars Langbo, termelésvezető

Replay Studio

Replay-logo

A Canon mindig remek véleményező testület volt számunkra, szükség esetén új elképzelésekkel álltak elő és szakmai tanácsadást nyújtottak. Figyelmesen meghallgattak minket, és pontosan tudták, hogy mi kell a cégünknek, hogy előnyhöz jusson.

Andy Halasz, adminisztrátor

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.