A Sanders Group számára a Canon síkágyas UV nyomtatói új ügyfélbázist vonzottak

A vállalat, mely 1985-ös indulásakor kizárólag mágneses hordozóanyagok importálásával és értékesítésével foglalkozott, és nyomtatók, tervezők és reklámcégek számára értékesített, hamarosan vezető globális szereplővé vált a rugalmas mágneses anyagok gyártása és értékesítése terén, és mára nagy áruházláncok és a teljes grafikus ellátási piac felé végez beszállítást.

A vállalat Marco de Wert, a mostani ügyvezető igazgató általi 1998-as átvétele, az üzleti modell 2009-es radikális átalakítása, valamint az új Canon UV síkágyas nyomtató technológia bevezetése mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Sanders Group olyan időtálló vállalattá alakuljon, mely számtalan lehetőséget kínálva költséghatékonyabb munkát tesz lehetővé és alapvetően megváltoztatja a nyomtatott mágneses termékek gyártási folyamatait.

Sanders-image1
Sanders-image2

„Az Océ Arizonas megváltoztatta a vállalatomat. Sok más vállalatot rosszul érintett a pénzügyi válság, azonban ezek a gépek lehetővé tették számomra, hogy kisebb forgalom mellett is több pénzt generáljak. Ugyan a forgalmam lecsökkent, a nyereségem növekedett, mivel a termékeimet magasabb értéket képviselő anyagokká tudtam alakítani. Képes voltam teljesíteni a gyors határidőkre, testre szabott ajánlatokra és kreatív megoldásokra vonatkozó piaci igényeket.”

Marco de Wert, vezérigazgató