Üzleti megoldások

RHI

Ma már nem alkalmazunk reklámügynökségeket a grafikai elemek végső elrendezésére és az adatok előkészítésére – ezeket a feladatokat egy külső nyomdai szolgáltató végzi, az összes nyomtatási teendőt pedig mi intézzük házon belül. A végeredmény minősége megjelenésében és hangulatában is az ofszetnyomatokat idézi. Úgy becsülöm, a teljes folyamat vonatkozásában mindez körülbelül 50%-os költségmegtakarítást eredményez.

Christoph Brandner, részlegvezető

Az RHI AG a nehézipar számos területén nélkülözhetetlen hőálló termékek világelső gyártója és technológiai szakértője. A vezető pozíció megtartásához folyamatos K+F befektetésekre van szükség. A kutató-fejlesztő szakemberek által elért eredmények dokumentálása szintén kritikus fontosságú feladat, amelyet az RHI házon belüli grafikai és tervezési részlege végez. A részleg vezetője, Christoph Brandner egy olyan, nagy teljesítőképességű részleg kialakítását tűzte ki célul, amely hatékonyan és gyorsan képes kezelni a marketingkommunikációs feladatok változatos körét. A Canon segítségével az RHI létrehozta azt a megbízható erőforrást, amelynek használatával a vállalat képes előállítani azokat a kiváló minőségű nyomtatott anyagokat, amelyek az ügyfeleknek a vállalat legújabb innovációival kapcsolatos tájékoztatásához szükséges.

Olvassa el a történetet, és tudja meg, milyen jelentős szerepet játszott a Canon Christoph Brandner elképzeléseinek megvalósításában!

Esettanulmány letöltése

Milyen termékeket és szolgáltatásokat használnak?

Színes vágottív-nyomtatók

A kereskedelmi célú és házon belüli nyomtatásra tervezett színes vágottív-nyomtatók kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak, az új munkafolyamat és a beépített dokumentumkiviteli lehetőségek bővítése révén pedig biztos a megtérülés.

Következő lépések