Borealis-hero1

Globális megoldás egy globális üzleti vállalkozásnak

A Boreails-nak 17 országban vannak irodái, és a globális IT támogatóitól függ, hogy mennyire gyorsan képes reagálni a felmerülő ügyféligényekre. Mivel csupán egy globális nyomtatási szolgáltatóval rendelkezik, ahol egyetlen személlyel lehet kapcsolatba lépni, rendkívül nehéz valamennyi országra egyszerre koncentrálni.

A piac alapos vizsgálatát követően a Boreails a Canonhoz fordult. 17 országban mindössze nyolc hónap alatt 1165 készüléket 1000 készülékre cseréltek le. Nem csupán a felhasználókat érintő változások zajlottak gördülékenyen. A végeredmény növelte a dokumentumbiztonságot, és a Boreails számára is megtakarításokkal járt, hiszen a magas szintű szabványosítás csökkentette a karbantartás és a támogatás költségeit.

Borealis-image1

„Három dolgot emelnék ki, ami a projekt során valóban lenyűgözött – mondja Jacky Cillen. – Először is, a Canon tényleg mindenre gondol. Másrészt az egész projekt – a megvalósítás ideje, költségei és a szabványosítás mértéke – rendkívül gördülékenyen zajlott. Végül, de nem utolsó sorban, azt is fontos megjegyezzük, hogy a Canontól kapott támogatás a projekt befejezését követően is legalább annyira jó volt, mint a projekt során. Végeredményben a lehető legjobb támogatást kaptuk, és számunkra ez a legfontosabb a technológiai partnereink esetében.

Célunk egy szabványosított és teljes mértékben hálózatról működő nyomtatási környezetre való gördülékeny áttérés volt. Ennek mozgatórugója az volt, hogy még inkább központosított támogatást nyújtsunk ügyfeleink számára, valamint, hogy csökkentsük a költségeket a karbantartás terén.”

Jacky Cillen, csoportvezető – információs technológia és rendszerek