Üzleti megoldások

Gyártási esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

A Canonnak köszönhetően sikerült kialakítanunk egy globális nyomtatási megközelítést. A Canonnak sikerült egyetlen mozdulattal átalakítania a rendszert az egész világon.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Több puszta időspórólásnál: megváltoztatta annak módját, ahogy dolgozunk.

Papanikolaou Zina, Marketing

Borealis AG

borealis

Célunk egy szabványosított és teljes mértékben hálózatról működő nyomtatási környezetre való gördülékeny áttérés volt. Ennek mozgatórugója az volt, hogy még inkább központosított támogatást nyújtsunk ügyfeleink számára, valamint a költségek csökkentése a karbantartás terén.

Jacky Cillen, csoportvezető – információs technológia és rendszerek

Falquon

A Canon minden támogatást biztosított ahhoz, hogy a speciális színkezelés tekintetében a lehető legtöbbet hozhassuk ki az ONYX munkafolyamat csomagból. Ez rendkívül fontos tényező a munkafolyamatunk szempontjából, és az Océ Arizona kivételesen konzisztens eredményeket biztosít.

Martin Prager, Igazgató, Falquon

Volkswagen

Két Canon imagePRESS készülék bizonyult a meglévő ofszetgépek és mátrixnyomtatók ideális kiegészítőjének. Ezek a gépek munkánk nagy részében a termelékenység és a minőség tökéletes egyensúlyát biztosítják, különösen amióta ügyfeleink körében egyre nagyobb a kereslet a rövid határidejű, gyors átállást igénylő feladatokra.

Helmuth Oschmann, a nyomtatási részleg vezetője

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.