FC-hero1

Az FC Dordrecht a Canonnal emeli CCTV megfigyelő rendszerének minőségét

Az FC Dordrecht holland labdarúgó-válogatott nemrég feljebb lépett az Eredivisie-ba, Hollandia legmagasabb szintű profi labdarúgó ligájába. A klub fel kellett, hogy újítsa a biztonsági rendszerét, hogy garantálhassa a hazai meccseket egyre nagyobb számban látogató közönség biztonságát. Ugyanakkor, fontos volt az FC Dordrecht számára, hogy szorosabban együttműködjenek a helyi hatóságokkal, hogy jobban védjék a klub létesítményeit, valamint a rajongókat.

A biztonsági rendszer jelenlegi felújítása egy évre szóló köztes megoldás, mivel a klub azt tervezi, hogy egy új, modern, egy jóval nagyobb befogadóképességű stadiont épít, egy ennek megfelelő csúcstechnológiás biztonsági rendszerrel. A projekt célja az volt, hogy teszteljék, hogy a technológia hogyan teljesít valós körülmények között, és a tervek szerint, ezt a biztonsági rendszert másolják majd le az új stadionba, amikor 2016-ban megépítik.

FC-image1

„Szerettünk volna folyamatosan rendkívül jó minőségű féléveteket készíteni, főleg a stadion azon részén, ahol kevés a fény. Úgy gondoltuk az analóg technológiáról a digitálisra váltás az egyetlen lehetséges megoldás.”

Jacques de Zeeuw, biztonsági tiszt