Üzleti megoldások

Egészségügyi esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Antonius Hypercare

AH-Hero1

A Canon hálózati kamerák felszerelése fantasztikus döntés volt, mind a kiváló minőségük, mind a napi munkavégzésre gyakorolt hatásuk miatt. Az eredmények azonnal érezhetők voltak.

René Groot, vezérigazgató

RDaSH

DWF-logo.jpg

A Canon nagyon egyenes, becsületes hozzáállást mutatott, és pontosan elmondta, hogy mit érhetünk el a DSF-fel, és milyen előnyökre számíthatunk.

Lisa Grandcourt, létesítmény igazgató

UKE

A nyomtatók és multifunkciós rendszerek támogatása ma már sokkal jobb, mivel a Canon szakembereitől kapjuk. Ennek eredményeképpen mi is, itt az IT részlegen, a fontos feladatokkal foglalkozhatunk. Ráadásul soha még ilyen alacsony költségű nem volt a nyomtatás.

Florian Benthin, IT támogatási vezető

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.