A Print Foundry virágzik a képzőművészet és a fotográfia piacán a Canonnal

A 2008-ban alapított The Print Foundry digitális fotónyomtató szolgáltatásként indult Creative Wall Art néven, és olyan fotótermékek gyártásával foglalkozott, mint a vászon- és keretezett képek. Amikor a vállalat The Print Foundry néven újraindult, célja a digitális nyomtatási technológia olyan szintű fejlesztése volt, hogy az megfeleljen az ügyfelek részéről elvárt szintű képminőségnek.

A különböző hordozókon elérhető képminőség és a kimagasló színkalibrálási képességek miatt a vállalat választása a Canon imagePROGRAF-ra és 12-tintás nyomtatási technológiájára esett. Ezek a tulajdonságok közvetlenül hozzájárultak ahhoz, hogy a The Print Foundry alig több mint egy év alatt nagy növekedést ért el célpiacain. A vállalat mára olyan lenyűgöző portfólióval büszkélkedhet, melyben nagy áruházak, valamint művészek és elismert fotósok egész sora megtalálható.

TPF-image1

„A Canonnal öröm együtt dolgozni. Gyakran kapunk tőlük ötleteket, gyakran megvitatjuk az új termékekre és az imagePROGRAF gépek legjobb felhasználására vonatkozó ötleteinket, továbbá szükség esetén mindig azonnal rendelkezésünkre állnak.”

Renato Tavares, cégalapító