Az Eyes On Media és a Canon közti együttműködés a World Press Photo új hajnalát jelenti

Az amszterdami székhelyű vállalat olyan szolgáltatások széles választékát kínálja professzionális fotósoknak, melyekkel kiváló minőségű képeket készíthetnek, szerkeszthetnek és nyomtathatnak a piac felsőbb szintjei, elsősorban a kiállítás, múzeum, építészeti, szépművészeti és kereskedelmi szektorok számára. A lehető legjobb megoldás megvalósítása érdekében a World Press Photo-val és a Canonnal szorosan együttműködve az Eyes on Media a Canon Océ Arizona 480 GT síkágyas nyomtatóját és az Océ Procut digitális vágóasztalt használta 1 mm-es forex lapokra és dibond lemezekre történő közvetlen nyomtatáshoz a pontos és professzionális végeredmény érdekében.

A végeredmény nem csak olyan tartós megoldást biztosított a World Press Photo számára, ami jelentősen csökkentette a szállítás során előforduló sérülések kockázatát, hanem újfajta módon hívta életre a fényképeket és vizuálisan megragadó hatást kölcsönzött azoknak, ami a szervezet szerint nagy mértékben hozzájárult a kiállítás sikeréhez.

EOM-image1

„Az Arizona gépek képminősége és a felhasználási lehetőségek nagy mértékben javították a fényképnyomtatási szolgáltatásainkat, és új üzletek elnyeréséhez is hozzásegítettek. Nagy örömünkre szolgált, hogy a World Press Photo felkeresett minket, hiszen sok éve igazi csodálói vagyunk. Tudtuk, hogy a Canon és az Arizona segítségével nem jelenthet problémát egy ilyen nagy kihívást jelentő feladat sem.”

Martin Minoli, üzlettulajdonos