Üzleti megoldások

Grafikai esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

ABC Imaging

ABC- Hero1

Az Océ PRISMA munkafolyamatnak és a Canon imagePRESS technológiának hála, leegyszerűsítettük a műveleteket és növeltük a profitot az 50%-kal nagyobb teljesítmény és a 30%-kal kisebb költség eredményeként.

Ray Hawkins, elnök-vezérigazgató

BM Druck

DWF-logo.jpg

Beszéltünk sok beszállítóval, de nehéz volt nem észrevenni a Canont – hosszú évek óta nagyon pozitív kapcsolatunk van ezzel a beszállítónkkal.

Rene Cassis, elnök-vezérigazgató

Cavelti

DWF-logo.jpg

A Canon kielemezte az üzleti vállalkozásunk minden területét, hogy meghatározza, hogyan javíthatnánk a többcsatornás megközelítésünket.

Marcel Bieri, a premédia és digitális média vezetője

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Az Arizona 660XT nyomtatónak köszönhetően nem kell engedni a minőségből, és a szállítási időből sem kell alábbadni. Kis mennyiségben, versenyképes árakon készítünk POS anyagokat.

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Eyes on Media

Az Arizona gépek képminősége és a felhasználási lehetőségek nagy mértékben javították fényképnyomtatási szolgáltatásainkat és új üzletek elnyeréséhez is hozzásegítettek. Nagy örömünkre szolgált, hogy a World Press Photo felkeresett minket, hiszen sok éve igazi csodálói vagyunk. Tudtuk, hogy a Canon és az Arizona segítségével nem jelenthet problémát egy ilyen nagy kihívást jelentő feladat sem.

Martin Minoli, Üzlettulajdonos

Formara

A Canon munkatársai a kezdetektől fogva szorosan együttműködtek a Formarával, és segítettek az igényeinknek leginkább megfelelő megoldás azonosításában. Emellett átfogó képet adtak arról, hogy ez a megoldás hogyan illeszkedhet a vállalkozás keretei közé, és milyen előnyökhöz vezet. Végül pedig olyan telepítési és képzési szolgáltatást biztosítottak, ami garantálta a zökkenőmentes átállást, és fellendítette a termelékenységünket.

Freddie Kienzler, ügyvezető igazgató

FT Solutions

FT-hero1

Elengedhetetlenül fontos befektetnünk ezekbe az élenjáró digitális nyomtatási rendszerekbe, hogy tovább lendítsük előre a sikerünket, és már eddig is fantasztikus hasznot hajtottak az FT Solutions és az ügyfelek számára, mint például a kiváló minőség és nagyobb rugalmasság.

Tom Gurd, ügyvezető igazgató

Hertsmere Borough Tanács

DWF-logo.jpg

A Canon bizonyította elkötelezettségét hosszú távú stratégiánk mellett, részletesen elmagyarázta azt, hogyan működhetünk költséghatékonyan a digitális nyomtatás segítségével, ugyanakkor biztosítva a tanács által meghatározott sebességet, rugalmasságot és színvonalat.

Mark Roberts

hs Druck

A Canon saját helyszíneinken tartott Essential Business Builder (EBBP) tanfolyamot a megszemélyesített nyomtatásról. Szakértői útmutatásuk valódi segítséget jelentett az összes résztvevő számára, hogy megértsék a technológiában rejlő lehetőségeket, és magabiztosan alkalmazzák és értékesítsék azokat ügyfeleik számára.

Helmut Hörmanseder, alapító társtulajdonos

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

A Canonnal való együttműködésnek köszönhetően képesek voltunk egy viszonylag gyorsan növekvő hirdetőtábla-részleg felállítására.

Adrie Hoogeveen, igazgató

Kahle

DWF-logo.jpg

Természetesen a technológia is fontos, azonban nem csak ezért választottam a Canont. A döntésben az eszközökhöz járó szolgáltatási csomag volt mérvadó: utógondozás, oktatás és támogatás. A korábbi tapasztalatokból jól tudtam, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy hozzájussunk a tökéletes nyomtatási megoldáshoz, amely megváltoztatja a vállalatunkat.

Dan Batek, technológia és pénzügy, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

A Canon imagePRESS 1135 fekete-fehér nyomdagépbe és a nagy kapacitású kötegelőbe történő beruházásunk azonnali hatást gyakorolt a termelékenységünkre

Daniel Sánchez, igazgató

Marne Drukkers

A nagy formátumú poszterek manuális összeállítása sok időt és pénzt emészt fel, ezért úgy döntöttünk, hogy jobb megoldás után nézünk.

Guus Sligter, igazgató

Maya Vik

Sikereinkben jelentős szerepe van a Canon lenyűgöző profizmusának és támogatásának. A Canontól beszerzett eszközök mindegyike kifogástalan eredményt nyújtott. Örülünk, hogy sikerült olyan partnerre lelni, aki a médiával kapcsolatos összes elvárásunknak eleget tudott tenni ebben a cross-média projektben.

Pål Laukli, professzionális fényképész

Printondemand-worldwide

A hatékonyság bizony kulcsfontosságú, de a megbízhatóság szintén létfontosságú. Rendelkezhetünk ezzel a szép nagy eszközzel, de ha az idő 10%-kában nem működik, akkor az probléma. Ez a probléma nem fordult elő a Canonnal. Még ha az egyig gép el is romlik, ez soha nem tart sokáig, mert a szervizes fickók két órán belül jönnek és már mennek is.

Andy Cork, a Printondemand-worldwide vezérigazgatója

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

A Canontól kapott támogatással a Pulp Grafisk megduplázta nagy formátumú nyomtatási kapacitását, és megszüntette a külső szolgáltatókra való támaszkodás szükségességét a nyomtatási munkák terén.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

A Canon olyan útmutatásokat adott az Üzleti és innovációs vizsgálat során, valamint az értékesítési ajánlata részeként, amelyek a vállalkozásunk megújításának stratégiaibb megközelítése felé mutattak.

Kurt Habersatter, elnök-vezérigazgató

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

A Canonnal való partneri kapcsolatnak köszönhetően a cross-média az általunk nyújtott szolgáltatások szerves részét képezi, valamint egyszerűbb nyomon követni az ügyfélkampányokat.

Remo Martin, elnök-vezérigazgató

Spazio81

Szerteágazó szolgáltatásainknak köszönhetően sikerült olyan széles és sokrétű ügyfélkört kialakítanunk, akik nagyon hűségesek és szeretnek velünk dolgozni. Ez növeli nemzetközi hírnevünket, és most már olyan távoli országokból is érkeznek hozzánk megrendelések, mint az Egyesült Államok és Kína.

Alessandro Locatelli, elnök-vezérigazgató

The Print Foundry

A Canonnal öröm együtt dolgozni. Gyakran kapunk tőlük ötleteket, gyakran megvitatjuk az új termékekre és az imagePROGRAF gépek legjobb felhasználására vonatkozó ötleteinket, továbbá szükség esetén mindig azonnal rendelkezésünkre állnak.

Renato Tavares, Cégalapító

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.