A Colchester Institute tanításba és tanulásba forgatja vissza a Canon Managed Print Services révén megtakarított pénzeket

Kelet-Anglia egyik legnagyobb továbbképzési intézménye, a Colchester Institute tíz helyszínen több mint 12000 tanulónak biztosít továbbképzési és felsőoktatási kurzusokat. Az általános költségek csökkentését célzó intézkedések után az intézmény a rendezetlen, több szolgáltatótól származó és mindenfajta nyomtatási irányelvet és felügyeletet nélkülöző nyomtatási infrastruktúráját határozta meg a tüzetesebb vizsgálat és a potenciális megtakarítások fő célpontjaként. Az intézmény nyomtatási rendszerének vizsgálata után a Canon szorosan együttműködött a Colchester Institute-tal egy olyan Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatás kifejlesztésében, ami nem csak a papírfelhasználást és az adminisztrációval töltött időt csökkentette, hanem a tanulók és az egyéb felhasználók felhasználói élményét is jelentősen javította. Ami a legfontosabb, az intézmény a megoldás bevezetését követő tizennyolc hónapban 100 000 £ megtakarítást ért el, amit teljes mértékben az intézmény más területein folyó tanításba és tanulásba fektettek be.

colchester-image1

„Nagyon tetszett a Canon által kínált Managed Print Services szolgáltatás, a Canon projekt csapatának professzionalizmusa és az, hogy milyen szorosan együttműködnek vállalatunk projektcsapatával.”

Gary Horne, Alelnök, Pénzügy és üzemeltetés