Üzleti megoldások

Oktatási esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

Colchester Institute

Nagyon tetszett a Canon által kínált Managed Print Services szolgáltatás, a Canon projekt csapatának professzionalizmusa és az, hogy milyen szorosan együttműködnek vállalatunk projektcsapatával.

Gary Horne, Alelnök, Pénzügy és üzemeltetés

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

A Canon volt az egyetlen beszállító, amely valóban az igényeinkre összpontosított, és egyértelmű intézkedéseket kínált a hosszú távú elképzelésünk megvalósítására.

Chris Turton – e-menedzser

KEPLER Egyetem

kepler-logo

Összedolgoztunk a Canonnal, hogy olyan megoldást találjunk, amely azonnali segítséget nyújtana a tanulóink számára, a legkevésbé zavaró módon.

Alexander Freischlager, vezető műveleti igazgató

Nottinghami Egyetem

A mi egyetemünk olyan új technológiákkal foglalkozik, mint például a 3D nyomtatás. A Canon megoldása fantasztikus: olyan aprólékos és részletes modelleket tudunk nyomtatni, amire az építészhallgatóknak szükségük van.

John Morgan, adjunktus az építészeti tanszéken

Glasgow-i Egyetem

DWF-logo.jpg

Az ötéves projekt keretein belül több mint 5,5 millió angol fontot terveznek megtakarítani: ez egy példaértékű történet.

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.