A Screentec színesben szolgáltat a világnak

A dél-walesi székhelyű Screentec a piaci helyzet olyan változásával találta szemben magát, ahol a vásárlók meglátták azt, hogy a nyomtatás túlmutathat a nagy mennyiségek és korlátozott színek területén, és kis példányszámban is korlátlan árnyalatban készülhetnek termékek. Ahhoz, hogy az élen maradhassanak, rövid időn belül át kellett térniük a digitális nyomtatás világára.

Két Océ Arizona széles formátumú nyomtató beiktatásával a Screentec mostanra csaknem 40%-kal növelte a forgalmát, online értékesítésbe kezdett és egyedi módszereket fejlesztett ki a digitális, szitás és litográfiás nyomtatási módszerek kombinálására annak érdekében, hogy vásárlóinak a termékek és szolgáltatások korábban elképzelhetetlen választékát biztosíthassa. Ami a Screentec számára a legfontosabb, hogy amióta a két Canon nyomtatónak köszönhetően digitális megoldásokkal bővítették szolgáltatásaikat, minden határidőt sikerült betartaniuk.

screentec-image1
screentec-image2

„Ha egy szóval kellene jellemeznem, hogy milyen érzés Canon ügyfélnek lenni, a »megkönnyebbült« szó jutna először eszembe. Legyen szó akár a gépek megbízhatóságáról és rugalmasságáról, vagy az alkalmazottak és mérnökök szolgáltatásairól és támogatásáról, semmiben nem találok hibát.”

Darren James, vezérigazgató