A Projectcolor a poszternyomtatás terén bevezetett innovációval és változatossággal sikert ér el

Az 1978-ban eredetileg színes nyomtatásra szakosodott Projectcolor BV ma a kiemelkedő minőségű nagy formátumú digitális nyomtatást biztosít, a világ megannyi egy vezető márkája számára. A Projectcolor számos digitális széles formátumú nyomtatóval és hordozóval alkalmazások széles skálájához nyújt nyomtatási szolgáltatást, így segít betartani a szoros határidőket, és a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel.

A Canon munkafolyamat-szakértőivel való szoros együttműködésnek köszönhetően a Projectcolor a választ az Onyx Thrive hálózati munkafolyamat-megoldásban találta meg, amely a digitális fájlküldéstől a színkezelésen át egészen a nyomtatásig és a vágásig valóban teljes körű PDF-munkafolyamatot tesz lehetővé.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

„A termelés irányításához a gépkezelőknek többé nem kell külön kezelniük a független RIP munkaállomásokat és nyomtatókat. Továbbá, mivel az Onyx Thrive az Adobe PDF Print Engine-en alapul, mi és vásárlóink is teljes mértékben megbízhatunk az összetett grafikus hatások raszterizálásában, ideértve az áttetsző rétegeket, kevert színtereket és direktszín-kezelést.”

Norman Scheffer, igazgató