Üzleti megoldások

Hirdetőtábla esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

BD&H

Miután több gyártó által kínált opciót is áttekintettünk, nyilvánvaló vált számunkra, hogy ár-érték arány szempontjából az Océ gépek biztosítják a lehető legjobb termelési sebességet és képminőséget. A Canon műszaki támogatásával és a modern Océ technológiával olyan kreatív erővé váltunk, amire mindig számítani lehet.

James Fox, igazgató

Polomnis

Azért váltottunk az Arizona nyomtatóra, mert gondok voltak a régi nyomtató tinta tapadásával.

Job ten Doeschate, igazgató

Sanders Group

Az Océ Arizonas megváltoztatta a vállalatomat. Sok más vállalatot rosszul érintett a pénzügyi válság, azonban ezek a gépek lehetővé tették számomra, hogy kisebb forgalom mellett is több pénzt generáljak. Ugyan a forgalmam lecsökkent, a nyereségem növekedett, mivel a termékeimet magasabb értéket képviselő anyagokká tudtam alakítani. Képes voltam teljesíteni a gyors határidőkre, testre szabott ajánlatokra és kreatív megoldásokra vonatkozó piaci igényeket.

Marco de Wert, vezérigazgató

Screentec

Ha egy szóval kellene jellemeznem, hogy milyen érzés Canon ügyfélnek lenni, a „megkönnyebbült” szó jutna először eszembe. Legyen szó akár a gépek megbízhatóságáról és rugalmasságáról, vagy az alkalmazottak és mérnökök szolgáltatásairól és támogatásáról, semmiben nem találok hibát.

Darren James, vezérigazgató

Von Hagen

Az Océ Arizona mindent biztosít; méret, produktivitás és számos különféle típusú rugalmas és merev anyag kezelése. Ezeknek köszönhetően sokkal költséghatékonyabb és gyorsabb megoldásokat tudunk biztosítani vásárlóinknak a standok létrehozásakor. Most, hogy gyakorlatilag bármilyen hordozóra nyomtathatunk, szinte bármilyen kreatív ötletet meg tudunk valósítani.

Von Hagen

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.