A Stralfors a jövő ügyfélkommunikációját a Canonnal teszi színesebbé

Az ügyfél kommunikációs menedzsment szolgáltató Strålfors vállalkozásnál hosszú hagyománya van a nyomdaiparnak. Amióta 1919-ben nyomdaként megalapították a svéd városban, Ljungby-ben, a cég egyre nőtt és fejlődött, és ma már hét országban működik: Dániában, Finnországban, Franciaországban, Norvégiában, Lengyelországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban.
A gyorsan változó kommunikációs világban a cég innovatív kommunikációs megoldások fejlesztésével és értékesítésével büszkélkedhet, amelyek új lehetőségeket teremtenek a vállalatoknak az erősebb, személyre szabottabb ügyfélkapcsolatokhoz. A cég ajánlatának egyik fontos alappillére a „fehér papír” megoldás, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy célzott, személyre szabott kommunikációkat nyomtassanak, költséghatékonyabban és dinamikusabban, az egyes kommunikációkhoz szükséges információk egy menetben történő kinyomtatásával.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

„A legtöbb ügyfelünk most már az egy menetben történő előállítást használja. A ColorStream képességei több dologra adnak lehetőséget, mint például, digitális képeket illeszthetnek be a dinamikus üzeneteik támogatására. Mindez az ügyfeleknek szóló információk minőségének javításáról és relevánsabbá tételéről szól.”  Tony Plummer, UK ügyvezető igazgató, Strålfors