Üzleti megoldások

Kereskedelmi nyomtatással kapcsolatos esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Nézd meg és olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!


Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Következő lépések

KnowledgePoint

KP-Hero1

A Canon megközelítése, amellyel segített nekünk megfelelni az üzleti kihívásainknak, a saját módszereinket tükrözte, és ezt mindig méltányolni fogjuk. Ez a kapcsolat kulcsfontosságú lesz a számunkra minden jövőbeni beruházásunknál. Eddig elégedettek vagyunk a Canonnal történő együttműködésünkkel, és minden bizonnyal továbbra is velük dolgozunk a jövőben.

Andre Philpot, műveleti igazgató

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

A legtöbb ügyfelünk most már az egy menetben történő előállítást használja. A ColorStream képességei több dologra adnak lehetőséget, mint például, digitális képeket illeszthetnek be a dinamikus üzeneteik támogatására. Mindez az ügyfeleknek szóló információk minőségének javításáról és relevánsabbá tételéről szól.

Tony Plummer, UK ügyvezető igazgató

TJ International

TJI-hero1

A technológia és a munkafolyamat termelékenységét jelentős hatás érte; most már elő tudunk állítani puhafedeles könyveket mindössze 24, keményfedeles könyveket pedig 48 óra alatt. A Canon jártassága, szakértelme és konzultációs szolgáltatásai nélkül ez lehetetlen lett volna.

Angus Clark, elnök-vezérigazgató

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.