Üzleti megoldások

Esettanulmányok

Ezúttal átadjuk a szót ügyfeleinknek. Új bevételi források kialakítása egy grafikai stúdiónál, a nyomtatáshoz kapcsolódó költségek csökkentése egy helyi önkormányzatnál, és más példák: ügyfeleink beszélnek arról, milyen előnyöket biztosított számukra a Canonnal való együttműködés.

Nézze meg és olvassa el ügyfeleink beszámolóit, és ismerje meg, hogyan segítik a Canon megoldások valós üzleti kihívások megoldását!

Következő lépések

Összes esettanulmány

ABC Imaging

ABC- Hero1

Az Océ PRISMA munkafolyamatnak és a Canon imagePRESS technológiának hála, leegyszerűsítettük a műveleteket és növeltük a profitot az 50%-kal nagyobb teljesítmény és a 30%-kal kisebb költség eredményeként.

Ray Hawkins, elnök-vezérigazgató

Al-Amiriya Printing Press

We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding.

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

A nyomdai részleg mostanra ugyanolyan jövedelmező, mint a külső alternatívák, és költséghatékonyabb megoldást jelent.

Jørgen Beck-Jørgensen, nyomdászati vezető

Antonius Hypercare

AH-Hero1

A Canon hálózati kamerák felszerelése fantasztikus döntés volt, mind a kiváló minőségük, mind a napi munkavégzésre gyakorolt hatásuk miatt. Az eredmények azonnal érezhetők voltak.

René Groot, vezérigazgató

Armstrong Watson

Mielőtt bármilyen javaslatot tettek volna, a Canon munkatársai fáradságot nem kímélve feltérképezték szervezetünket, hogy megértsék, mi az, amin javítani kell, és ennek mi a legjobb módja. Ügyfeleink vállalkozásának megértése a mi üzletfilozófiánknak is szerves része, ezért biztosak voltunk benne, hogy számunkra a Canon a legjobb partner.

David Clarkson, kereskedelmi igazgató

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

A Canonnak köszönhetően sikerült kialakítanunk egy globális nyomtatási megközelítést. A Canonnak sikerült egyetlen mozdulattal átalakítania a rendszert az egész világon.

BD&H

Miután több gyártó által kínált opciót is áttekintettünk, nyilvánvaló vált számunkra, hogy ár-érték arány szempontjából az Océ gépek biztosítják a lehető legjobb termelési sebességet és képminőséget. A Canon műszaki támogatásával és a modern Océ technológiával olyan kreatív erővé váltunk, amire mindig számítani lehet.

James Fox, igazgató

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Több puszta időspórólásnál: megváltoztatta annak módját, ahogy dolgozunk.

Papanikolaou Zina, Marketing

BM Druck

DWF-logo.jpg

Beszéltünk sok beszállítóval, de nehéz volt nem észrevenni a Canont – hosszú évek óta nagyon pozitív kapcsolatunk van ezzel a beszállítónkkal.

Rene Cassis, elnök-vezérigazgató

Borealis AG

borealis

Célunk egy szabványosított és teljes mértékben hálózatról működő nyomtatási környezetre való gördülékeny áttérés volt. Ennek mozgatórugója az volt, hogy még inkább központosított támogatást nyújtsunk ügyfeleink számára, valamint a költségek csökkentése a karbantartás terén.

Jacky Cillen, csoportvezető – információs technológia és rendszerek

British Library

British-image1

Annyira elégedettek vagyunk a Canon kiemelkedő minőségű hálózati kameráival, hogy 400-ra szeretnénk bővíteni a helyszínen használt kamerák számát.

Bhanu Goud, biztonsági rendszerek vezetője

Cavelti

DWF-logo.jpg

A Canon kielemezte az üzleti vállalkozásunk minden területét, hogy meghatározza, hogyan javíthatnánk a többcsatornás megközelítésünket.

Marcel Bieri, a premédia és digitális média vezetője

Clive Booth

Van valami különleges abban, amikor egy nyomtatott képet tarthatok a kezemben. Ha művészeti alkotást vásárol, az általában vásznon található. Ugyanez a helyzet a fényképészettel is; ha fényképet vásárol, azt papíron és nem monitoron vásárolja meg, mivel a papíralapú fényképet kézbe veheti, melynek során valami különleges érzés ragadja el az embert. Ez a fő oka annak, hogy van nyomtatóm.

Clive Booth

Colchester Institute

Nagyon tetszett a Canon által kínált Managed Print Services szolgáltatás, a Canon projekt csapatának professzionalizmusa és az, hogy milyen szorosan együttműködnek vállalatunk projektcsapatával.

Gary Horne, Alelnök, Pénzügy és üzemeltetés

Documenteam

ABC- Hero1

A kis példányszámú nyomtatás ofszet esetén nem valósítható meg gazdaságos módon. Ugyanakkor bizonyos példányszámok toneralapú rendszerek esetében túl költségesek.

Thorsten Bischof

Druck and Medien

DM-hero1.jpg

Az MSP-nél a fő célunk az ügyfelek igényeinek lehető legteljesebb körű kielégítése. Készek vagyunk mindent megadni, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek. Úgy gondoljuk, hogy a digitális tintasugaras nyomtatásra való áttérés lehetővé teszi számunkra, hogy azt az innovációt tudjuk nyújtani, amit a piacok ma és a jövőben elvárnak. A Canon itt volt számunkra a kezdetektől, és nagyszerű partner volt a jövőbeli stratégiánkra vonatkozó döntéshozatalban és a megfelelő megoldás bevezetésében. A Canonnal mint partnerrel, úgy érezzük, jól felvérteztük magunkat a jövőre!

Markus Stricker

DWF

DWF-logo.jpg

A Canon vette a fáradságot, hogy megértse a szervezetünk egészének egyedi igényeit és a jövőképét, és a tanácsadásuk segített meghatározni azokat a területeket, ahol a technológia segíthet nekünk az intelligensebb munkavégzésben.

Janice Moores, Szolgáltatás nyújtási és beszerzési menedzser

East Lothian megyei önkormányzat

Megvolt a célunk, de nem igazán tudtuk, hogyan jussunk el odáig. A megfelelő módszer megtalálásában ezért jelentett olyan sokat a Canon más ügyfeleknél való telepítésében szerzett tapasztalata.

Julie Caughey, pénzügyi vezető

EH Booth & Co Ltd

Azon irányelvünk eredményeképp, miszerint ahol csak lehetséges helyi beszállítókkal dolgozunk, az üzletünkbe benyújtott számlák típusa és formátuma nagyon eltérő lehet - a kézzel írott számláktól a több oldalas, papíralapú számlákon át egészen az elektronikus számlákig. Az új számlafeldolgozó rendszer nagyobb hatékonyságot biztosít a Booths számára a számlák feldolgozásában és az üzleten belül keringő számlák nyomon követésében.

Steve Sumner, Pénzügyi kontroller

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Az Arizona 660XT nyomtatónak köszönhetően nem kell engedni a minőségből, és a szállítási időből sem kell alábbadni. Kis mennyiségben, versenyképes árakon készítünk POS anyagokat.

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Enfield Tanács

DWF-logo.jpg

A Canonnal való együttműködéssel megtettük az első lépéseket a részleg helyzetének biztosítása és a jövőbeli növekedés felé.

Eureco-Pharma BV

A tavalyi évig gondolkodás nélkül elfogadtam a prospektusok nyomtatásának kiszervezését, és nem is kutattam más lehetőségek után. Miután azonban beszéltem a Canon egyik emberével, elkezdtem megismerni a potenciális előnyöket.

Jan de Kreij, vezérigazgató és tulajdonos

Evercore

DWF-logo.jpg

Mivel egy vagyonkezelő cégről van szó, nagyon fontos a márkaintegritás, illetve a bizalom szervezeten belüli és azon kívül történő ápolása. A Canon rendkívül fontos szerepet játszott eme integritás fenntartásában.

Vanessa O’Reilly, Marketing igazgató

Eyes on Media

Az Arizona gépek képminősége és a felhasználási lehetőségek nagy mértékben javították fényképnyomtatási szolgáltatásainkat és új üzletek elnyeréséhez is hozzásegítettek. Nagy örömünkre szolgált, hogy a World Press Photo felkeresett minket, hiszen sok éve igazi csodálói vagyunk. Tudtuk, hogy a Canon és az Arizona segítségével nem jelenthet problémát egy ilyen nagy kihívást jelentő feladat sem.

Martin Minoli, Üzlettulajdonos

Falquon

A Canon minden támogatást biztosított ahhoz, hogy a speciális színkezelés tekintetében a lehető legtöbbet hozhassuk ki az ONYX munkafolyamat csomagból. Ez rendkívül fontos tényező a munkafolyamatunk szempontjából, és az Océ Arizona kivételesen konzisztens eredményeket biztosít.

Martin Prager, Igazgató, Falquon

FC Dordrecht

FC-hero1

Szerettünk volna folyamatosan rendkívül jó minőségű féléveteket készíteni, főleg a stadion azon részén, ahol kevés a fény. Úgy gondoltuk az analóg technológiáról a digitálisra váltás az egyetlen lehetséges megoldás.

Jacques de Zeeuw, biztonsági tiszt

Formara

A Canon munkatársai a kezdetektől fogva szorosan együttműködtek a Formarával, és segítettek az igényeinknek leginkább megfelelő megoldás azonosításában. Emellett átfogó képet adtak arról, hogy ez a megoldás hogyan illeszkedhet a vállalkozás keretei közé, és milyen előnyökhöz vezet. Végül pedig olyan telepítési és képzési szolgáltatást biztosítottak, ami garantálta a zökkenőmentes átállást, és fellendítette a termelékenységünket.

Freddie Kienzler, ügyvezető igazgató

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

A Canon volt az egyetlen beszállító, amely valóban az igényeinkre összpontosított, és egyértelmű intézkedéseket kínált a hosszú távú elképzelésünk megvalósítására.

Chris Turton – e-menedzser

FT Solutions

FT-hero1

Elengedhetetlenül fontos befektetnünk ezekbe az élenjáró digitális nyomtatási rendszerekbe, hogy tovább lendítsük előre a sikerünket, és már eddig is fantasztikus hasznot hajtottak az FT Solutions és az ügyfelek számára, mint például a kiváló minőség és nagyobb rugalmasság.

Tom Gurd, ügyvezető igazgató

Gary Knight

Hat éve megvan ez a nyomtató, és eszembe sem jutna lecserélni. Mindenre képes, amire csak szükségem lehet, és nagyon jó és igazán egyenletes teljesítményt nyújt. Egyszerűen imádom - tulajdonképpen ez a kedvenc eszközöm.

Gary Knight

GEV

Olyasmiben gondolkodtam, ami strapabíró, könnyen kezelhető, és alkalmazkodik a mi igényeinkhez. Számos jól kidolgozott megoldás érhető el a piacon, de egy hét főt foglalkoztató kisvállalkozás esetén, mint az enyém, egyes dokumentumkezelési megoldások sohasem hozzák be az árukat.

Friedrich Staller, ügyvezető igazgató

Hertsmere Borough Tanács

DWF-logo.jpg

A Canon bizonyította elkötelezettségét hosszú távú stratégiánk mellett, részletesen elmagyarázta azt, hogyan működhetünk költséghatékonyan a digitális nyomtatás segítségével, ugyanakkor biztosítva a tanács által meghatározott sebességet, rugalmasságot és színvonalat.

Mark Roberts

hs Druck

A Canon saját helyszíneinken tartott Essential Business Builder (EBBP) tanfolyamot a megszemélyesített nyomtatásról. Szakértői útmutatásuk valódi segítséget jelentett az összes résztvevő számára, hogy megértsék a technológiában rejlő lehetőségeket, és magabiztosan alkalmazzák és értékesítsék azokat ügyfeleik számára.

Helmut Hörmanseder, alapító társtulajdonos

Imagination

Annyi mindenben előnyhöz jutottunk. A nyomtatáshoz kapcsolódó költségek tetemes mértékben csökkentek, aminek jelentős hatása van a költségvetésünkre. Sokkal kevesebb készülékünk van, azokat viszont sokkal rugalmasabban ki tudjuk használni, ráadásul a megfelelő készülékek vannak a megfelelő helyen. A nyomtatási költségeket így pontosan tudjuk továbbszámlázni, és folyamatosan kiváló minőséget tudunk biztosítani az ügyfeleink számára

Sue Chick, projektvezető

I-Pack

ipack-logo

A mennyiség 25%-kos növelését céloztuk meg 2015 végéig, és további 15%-osat 2016-ra A Canon támogatásának és technológiájának köszönhetően nagyon szépen haladunk az üzleti céljaink elérése felé.

Atle Andreassen, Alapító

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

A Canonnal való együttműködésnek köszönhetően képesek voltunk egy viszonylag gyorsan növekvő hirdetőtábla-részleg felállítására.

Adrie Hoogeveen, igazgató

Kahle

DWF-logo.jpg

Természetesen a technológia is fontos, azonban nem csak ezért választottam a Canont. A döntésben az eszközökhöz járó szolgáltatási csomag volt mérvadó: utógondozás, oktatás és támogatás. A korábbi tapasztalatokból jól tudtam, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy hozzájussunk a tökéletes nyomtatási megoldáshoz, amely megváltoztatja a vállalatunkat.

Dan Batek, technológia és pénzügy, KAHLE

KEPLER Egyetem

kepler-logo

Összedolgoztunk a Canonnal, hogy olyan megoldást találjunk, amely azonnali segítséget nyújtana a tanulóink számára, a legkevésbé zavaró módon.

Alexander Freischlager, vezető műveleti igazgató

Kuttab Publishing

Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE

Jamal Alshehhi, Founder

KnowledgePoint

KP-Hero1

A Canon megközelítése, amellyel segített nekünk megfelelni az üzleti kihívásainknak, a saját módszereinket tükrözte, és ezt mindig méltányolni fogjuk. Ez a kapcsolat kulcsfontosságú lesz a számunkra minden jövőbeni beruházásunknál. Eddig elégedettek vagyunk a Canonnal történő együttműködésünkkel, és minden bizonnyal továbbra is velük dolgozunk a jövőben.

Andre Philpot, műveleti igazgató

Kyas Photography

A stúdió az imagePROGRAF segítségével gyarapodik. Egyre jobb és nagyobb munkákat kapunk, ami pedig a legfontosabb, olyan projektet, amelyeket igazán élvezünk. A gép révén felszabadult időnek köszönhetően minden ügyfél projektjéhez személyre szabott portfóliót tudunk biztosítani optimális odafigyeléssel, közben pedig folyamatosan igyekszünk fényképeinket úgy elkészíteni, javítani és fejleszteni, hogy azok a lehető legjobbak legyenek.

Jörg Kyas, Kyas Photography

London Newham kerülete

A távoli diagnosztika és karbantartás bevett dolog az informatikában, és úgy gondoltuk, ez a megközelítés a nyomtatási munkák terén számunkra is kézzelfogható előnyöket jelentene. Tudtuk azt is, hogy a trendeket megfigyelve nyomtatóhasználati szokásainkat is jobban megérthetjük, ami segítséget nyújt majd a jövőre nézve a legjobb nyomtatási stratégia kidolgozásában.

Gary Sussex, informatikai és kommunikációs szolgáltatási vezető

Leeds városi tanácsa

DWF-logo.jpg

Legfőbb célunk egy olyan okosmegoldás bevezetése volt, ami pénzt és időt takarít meg az egész tanácsnak.

Kirsty McCarthy, MPS vezető

LO Media

DWF-logo.jpg

A Canontól és a független oktatás útján megszerzett tudás alkalmazásával képesek vagyunk kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosítani, és rendelkezni azzal a szemléletmóddal és türelemmel, amely a stratégiaibb jellegű gondolkodáshoz szükséges.

Lars Langbo, termelésvezető

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

A Canon imagePRESS 1135 fekete-fehér nyomdagépbe és a nagy kapacitású kötegelőbe történő beruházásunk azonnali hatást gyakorolt a termelékenységünkre

Daniel Sánchez, igazgató

Marne Drukkers

A nagy formátumú poszterek manuális összeállítása sok időt és pénzt emészt fel, ezért úgy döntöttünk, hogy jobb megoldás után nézünk.

Guus Sligter, igazgató

Martin Parr

Parr-Hero1

Akár a stúdióban, Londonban, akár egy spontán bemutatón valahol a világban, a Canon támogatásával képesek vagyunk Martin fényképeit lenyűgöző módon életre kelteni, és így biztosítani tudjuk, hogy a művei kiállják az idő próbáját.

Louis Little, nyomdászati igazgató

Maya Vik

Sikereinkben jelentős szerepe van a Canon lenyűgöző profizmusának és támogatásának. A Canontól beszerzett eszközök mindegyike kifogástalan eredményt nyújtott. Örülünk, hogy sikerült olyan partnerre lelni, aki a médiával kapcsolatos összes elvárásunknak eleget tudott tenni ebben a cross-média projektben.

Pål Laukli, professzionális fényképész

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Rendkívül elégedettek vagyunk az új felügyeleti rendszerünkkel. A bevezetése óta már jelentősen csökkent a lopás a boltban, és most már új célt tűztünk magunk elé, hogy ezt a mennyiséget még tovább csökkentsük. A rendszer könnyen kezelhető, és lehetővé tette számunkra, hogy javítsuk az vásárlóinkkal való interakciót és a módot, ahogy eladunk nekik.

Branka Jerala, marketingvezető

Nottinghami Egyetem

A mi egyetemünk olyan új technológiákkal foglalkozik, mint például a 3D nyomtatás. A Canon megoldása fantasztikus: olyan aprólékos és részletes modelleket tudunk nyomtatni, amire az építészhallgatóknak szükségük van.

John Morgan, adjunktus az építészeti tanszéken

Online Reprographics

online-repro-hero1

A Canon hit bennünk a kezdetektől fogva, és mi megpróbáljuk lemásolni ezt annak során, ahogy az ügyfeleinkkel dolgozunk.

John Foy, alapító

Orange Business Services

DWF-logo.jpg

A Canon nem csak a mobilnyomtatás területén bizonyított, hanem globális vállalatként a Egyesült Királyságon kívüli igényeinket is ki tudja elégíteni.

Nick Jones, az észak- és nyugat-európai ingatlanpiac, valamint épületmenedzsment igazgatója

PCS

DWF-logo.jpg

Folyamatos párbeszéd folyik a Canonnal, hogy segítsen nekünk javítani a szolgáltatásainkat.

Asad Butt, nyomtatási vezető

Polomnis

Azért váltottunk az Arizona nyomtatóra, mert gondok voltak a régi nyomtató tinta tapadásával.

Job ten Doeschate, igazgató

Printondemand-worldwide

A hatékonyság bizony kulcsfontosságú, de a megbízhatóság szintén létfontosságú. Rendelkezhetünk ezzel a szép nagy eszközzel, de ha az idő 10%-kában nem működik, akkor az probléma. Ez a probléma nem fordult elő a Canonnal. Még ha az egyig gép el is romlik, ez soha nem tart sokáig, mert a szervizes fickók két órán belül jönnek és már mennek is.

Andy Cork, a Printondemand-worldwide vezérigazgatója

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

A Canontól kapott támogatással a Pulp Grafisk megduplázta nagy formátumú nyomtatási kapacitását, és megszüntette a külső szolgáltatókra való támaszkodás szükségességét a nyomtatási munkák terén.

Terje Gulbrandsen

RDaSH

DWF-logo.jpg

A Canon nagyon egyenes, becsületes hozzáállást mutatott, és pontosan elmondta, hogy mit érhetünk el a DSF-fel, és milyen előnyökre számíthatunk.

Lisa Grandcourt, létesítmény igazgató

Replay Studio

Replay-logo

A Canon mindig remek véleményező testület volt számunkra, szükség esetén új elképzelésekkel álltak elő és szakmai tanácsadást nyújtottak. Figyelmesen meghallgattak minket, és pontosan tudták, hogy mi kell a cégünknek, hogy előnyhöz jusson.

Andy Halasz, adminisztrátor

Ritz

DWF-logo.jpg

A Canon olyan útmutatásokat adott az Üzleti és innovációs vizsgálat során, valamint az értékesítési ajánlata részeként, amelyek a vállalkozásunk megújításának stratégiaibb megközelítése felé mutattak.

Kurt Habersatter, elnök-vezérigazgató

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

A Canonnal való partneri kapcsolatnak köszönhetően a cross-média az általunk nyújtott szolgáltatások szerves részét képezi, valamint egyszerűbb nyomon követni az ügyfélkampányokat.

Remo Martin, elnök-vezérigazgató

Sanders Group

Az Océ Arizonas megváltoztatta a vállalatomat. Sok más vállalatot rosszul érintett a pénzügyi válság, azonban ezek a gépek lehetővé tették számomra, hogy kisebb forgalom mellett is több pénzt generáljak. Ugyan a forgalmam lecsökkent, a nyereségem növekedett, mivel a termékeimet magasabb értéket képviselő anyagokká tudtam alakítani. Képes voltam teljesíteni a gyors határidőkre, testre szabott ajánlatokra és kreatív megoldásokra vonatkozó piaci igényeket.

Marco de Wert, vezérigazgató

Sarab Entreprenad AB

Sarab-Entreprenad

Megváltoztatta a munkamenetünket. A beérkező számlák ilyen szintű csoportosítását azelőtt el se tudtuk képzelni. Ráadásul több időm van a projekt során a helyszínen az alkalmazottaimmal és az ügyfeleimmel foglalkozni.

Johan Selenius Rosengren, igazgató

Screentec

Ha egy szóval kellene jellemeznem, hogy milyen érzés Canon ügyfélnek lenni, a „megkönnyebbült” szó jutna először eszembe. Legyen szó akár a gépek megbízhatóságáról és rugalmasságáról, vagy az alkalmazottak és mérnökök szolgáltatásairól és támogatásáról, semmiben nem találok hibát.

Darren James, vezérigazgató

Spazio81

Szerteágazó szolgáltatásainknak köszönhetően sikerült olyan széles és sokrétű ügyfélkört kialakítanunk, akik nagyon hűségesek és szeretnek velünk dolgozni. Ez növeli nemzetközi hírnevünket, és most már olyan távoli országokból is érkeznek hozzánk megrendelések, mint az Egyesült Államok és Kína.

Alessandro Locatelli, elnök-vezérigazgató

Staples

Tanácsadói megközelítésre volt szükségünk, hogy bepillantást nyerjünk ügyfeleink valós igényeibe. Iránymutatásra és stratégiára volt szükségünk, de csak akkor leltünk rájuk, amikor a Canon Enterprise Services belépett a képbe.

Richard Houppermans, üzleti szolgáltatási vezető

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

A legtöbb ügyfelünk most már az egy menetben történő előállítást használja. A ColorStream képességei több dologra adnak lehetőséget, mint például, digitális képeket illeszthetnek be a dinamikus üzeneteik támogatására. Mindez az ügyfeleknek szóló információk minőségének javításáról és relevánsabbá tételéről szól.

Tony Plummer, UK ügyvezető igazgató

The Print Foundry

A Canonnal öröm együtt dolgozni. Gyakran kapunk tőlük ötleteket, gyakran megvitatjuk az új termékekre és az imagePROGRAF gépek legjobb felhasználására vonatkozó ötleteinket, továbbá szükség esetén mindig azonnal rendelkezésünkre állnak.

Renato Tavares, Cégalapító

The Student Hotel

student-hero1

A Canon sokféle módon támogatott minket – nem csak kiváló minőségű kameráival, hanem kiemelkedő értékesítés előtti támogatásával is. Sikerült egy olyan megoldást megalkotni, amelyet csapatunk könnyedén tud kezelni, és tökéletesen kielégíti igényeinket.

Jan-Pieter Muis, vagyonkezelési menedzser

TJ International

TJI-hero1

A technológia és a munkafolyamat termelékenységét jelentős hatás érte; most már elő tudunk állítani puhafedeles könyveket mindössze 24, keményfedeles könyveket pedig 48 óra alatt. A Canon jártassága, szakértelme és konzultációs szolgáltatásai nélkül ez lehetetlen lett volna.

Angus Clark, elnök-vezérigazgató

UKE

A nyomtatók és multifunkciós rendszerek támogatása ma már sokkal jobb, mivel a Canon szakembereitől kapjuk. Ennek eredményeképpen mi is, itt az IT részlegen, a fontos feladatokkal foglalkozhatunk. Ráadásul soha még ilyen alacsony költségű nem volt a nyomtatás.

Florian Benthin, IT támogatási vezető

Glasgow-i Egyetem

DWF-logo.jpg

Az ötéves projekt keretein belül több mint 5,5 millió angol fontot terveznek megtakarítani: ez egy példaértékű történet.

Van Dillewijn Csoport

Végre magabiztosan mozgunk a beszállítói számlákat kezelő rendszerünkben, és a számlák feldolgozását is 40%-kal gyorsabban végezzük, mint korábban. Ha hozzászámítjuk a megspórolt bírságokat is, a Canon megoldással 30%-os költségmegtakarítást értünk el.

Bert Rijkmans, informatikai és kommunikációs igazgató

Volkswagen

Két Canon imagePRESS készülék bizonyult a meglévő ofszetgépek és mátrixnyomtatók ideális kiegészítőjének. Ezek a gépek munkánk nagy részében a termelékenység és a minőség tökéletes egyensúlyát biztosítják, különösen amióta ügyfeleink körében egyre nagyobb a kereslet a rövid határidejű, gyors átállást igénylő feladatokra.

Helmuth Oschmann, a nyomtatási részleg vezetője

Von Hagen

Az Océ Arizona mindent biztosít; méret, produktivitás és számos különféle típusú rugalmas és merev anyag kezelése. Ezeknek köszönhetően sokkal költséghatékonyabb és gyorsabb megoldásokat tudunk biztosítani vásárlóinknak a standok létrehozásakor. Most, hogy gyakorlatilag bármilyen hordozóra nyomtathatunk, szinte bármilyen kreatív ötletet meg tudunk valósítani.

Von Hagen

Iparágak

Ha szeretne többet megtudni az egyes iparágak Canon-megoldásairól, az iparági szektorok között böngészve válassza ki a kívánt területet a legördülő listából.