Üzleti megoldások

Alkalmazottak

Kiszervezési és tanácsadási szolgáltatások

A mindennapos munkafolyamatok optimalizálása

Digitális munkahely-szolgáltatások

Elérhető dokumentumkezelés időtől, helytől és eszköztől függetlenül

Integrált dokumentum-szolgáltatások

Dokumentumkezelő funkciók/részlegek átvétele és irányítása

Tegye dokumentumait olyan rugalmassá, mint alkalmazottjait

Az alkalmazottaknak soha nem volt ennyi lehetőségük az információ és az adatok kezelésére. A digitális technológia térhódítása jelentős változást okoz az emberek mai munkavégzésében. Az alkalmazottaknak nagyobb igényük van a mobil munkaeszközökre, mert egyre többet kell dolgozniuk több helyszínen, több folyamatban, és az iparági előírások folyamatosan változó környezetében.

Ennek értelmében komoly kihívást jelent, hogy az információk és a dokumentumok állandóan elérhetők, alkalmazhatók és biztonságban legyenek. Hogyan tudja támogatni a működés élénkségét, és hogyan tudja támogatni a csoportok és a részlegek közötti együttműködést, amelyek mindegyike időtől és helyszíntől független?

Az irodai szolgáltatások kiszervezésével áthelyezheti munkatársait a Canon Business Services-hez, ahol több ezer dokumentum-szakértőhöz csatlakoznak a Canon EMEA-n belül. Együtt megvalósítják a jó gyakorlatokat az Ön vállalatánál, és műveleti szinten javítják a mindennapos munkakörnyezetet.

Felhő alapú vagy mobil dokumentum-szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy az agilis munkafolyamatok és a mindennapos együttműködés olyan gyors és rugalmas legyen, amilyennek azt Ön szeretné.

Következő lépések

További információk