Üzleti megoldások

Kiszervezés és tanácsadás

Canon üzleti szolgáltatások

Az EMEA régió 18 országában lévő több mint 500 ügyféllel és 3000 alkalmazottal a Canon Business Services a Canon speciális kiszervezési és tanácsadási üzletága. Nem számít, hogy a dokumentumok papíralapúak vagy digitálisak, mi olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek javítják a vállalkozás információ- és dokumentumkezelési módszereit, hogy megváltoztassuk az ügyfelekkel való bánásmódját, az üzleti folyamatok kezelését, valamint új munkamódszereket mutathassunk be.

A Canon Business Services a kommunikáció és a képalkotás jövőjébe befektető piacvezető technológiái és innovációs programjai révén a hosszú távú kapcsolatok kiépítésére, valamint a folyamatos innovációra és növekedésre törekszik.

Miért van szükség a kiszervezésre?

Sok ügyfelünk szerint a kiszervezés az alábbiakban nyújtott számukra segítséget:

  • Az üzleti folyamatokat robusztusabbá és hatékonyabbá alakíthatták
  • Javíthatták a megfelelőséget a rendkívül szabályozott iparágakban
  • Lerövidíthették a piacra dobási időt, és javíthatták az ügyfélkommunikációt és az ügyfelek elkötelezettségét
  • Jelentősen csökkenthették az információ- és dokumentumigényes műveletek költségeit

Következő lépések

További információk

Szolgáltatási ajánlataink fejlesztéseket hoznak az alábbiakhoz:

Ügyfelek

Helyezze magasabb szintre ügyfelei elkötelezettségét és kilátásait, hogy cégének még több bevételt és hasznot termelhessen.

Vállalkozás

Úgy alakítsa át információ- és dokumentumkezelési műveleteit, hogy az eddiginél hatékonyabban és nagyobb megfeleléssel dolgozhassanak.

Alkalmazottak

Tegye lehetővé, hogy az alkalmazottak információikat és adataikat oly módon kezelhessék, amely elősegíti a több helyszínen és számos műveletben történő jobb együttműködést.