A munkafolyamatok hatékonyságának növelése

[MASTER] Picture_mps-banners_Procurement

Ahol Ön csak nyomtatást lát, mi megnövelt hatékonyságot.

A mai bizonytalan gazdasági helyzetben az egyik legnagyobb kihívás a beszállítói struktúra racionalizálása, a megrendelőlapok és számlák számának csökkentése, valamint a költségek visszafogása.

Habár igaz, hogy a legtöbb vállalkozás felismeri dokumentumainak és nyomtatási kommunikációjának fontosságát, kevesen vannak tisztában ezek tényleges költségeivel vagy az esetleges hiányosságokkal.

Az Imagination elhatározta, hogy a Canon Managed Print Services segítségével közelebbről megvizsgálja a lehetőségeket. A nyomtatási infrastruktúra kiszervezésre épülő kezelésével sikerült 50%-kal mérsékelni a pazarlást, és kétharmadával csökkenteni a nyomtatópark méretét.

Az MPS nem csak a megtakarításokról szól

A Canon Managed Print Services szolgáltatásával növelheti a hatékonyságot és a dokumentumkezelés biztonságát, valamint csökkentheti a környezetszennyezés mértékét.

[MASTER] Picture_Imagination„Annyi mindenben előnyhöz jutottunk. A nyomtatáshoz kapcsolódó költségek tetemes mértékben csökkentek, aminek jelentős hatása van a költségvetésünkre. Sokkal kevesebb készülékünk van, azokat viszont jóval rugalmasabban ki tudjuk használni, ráadásul a megfelelő gépek végre a megfelelő helyre kerültek.”

Imagination, Egyesült Királyság

További információk

Az ügyfelek növekvő igényei

Informatika

Pénzügy

Olvassa el ügyfeleink véleményét

Armstrong Watson

Imagination