A költségek csökkentése és a biztonság növelése

[MASTER] Picture_mps-banners_IT

Ahol Ön csak nyomtatást lát, mi megnövelt dokumentumbiztonságot.

A mai, gyorsan változó világban elengedhetetlen a költségek és az ügyfélszolgálati kiadások csökkentése, ugyanakkor minden eddiginél fontosabbá vált az informatikai infrastruktúra biztonsága.

De míg egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy a nyomtatás fontos része az informatikai infrastruktúrának, kevesen vannak tisztában annak tényleges költségeivel - akár pénzügyi, akár személyzeti oldalról.

Az Armstrong Watson elhatározta, hogy a Canon segítségével gyökerestől megszünteti ezeket a problémákat. A nyomtatási infrastruktúrájukban bevezetett innovatív újításoknak köszönhetően mostanra megnövelték hatékonyságot és a biztonságot, és 50%-kal csökkentették a nyomtatással kapcsolatos informatikai hívásokat.

Az MPS nem csak a megtakarításokról és a biztonságról szól

A Canon Managed Print Services szolgáltatásával növelheti a hatékonyságot, megváltoztathatja a nyomtatási szokásokat és csökkentheti a környezetszennyezés mértékét.

[MASTER] Picture_case study_Armstrong Watson_introHamar észlelte a jelentős változást az informatikai osztályon dolgozó Paul Cullen is: 50%-kal csökkentek például a nyomtatással és szkenneléssel kapcsolatos hívások.

„Ahelyett, hogy rengeteg időt áldoznánk a problémák rendezésére a különböző beszállítókkal, mostantól elég egyetlen telefonszámot tárcsáznunk, melyen megkereshetjük a Canon központját hardveres és szoftveres problémákkal kapcsolatban.”

Armstrong Watson, Egyesült Királyság

További információk

Az ügyfelek növekvő igényei

Pénzügy

Beszerzés

Olvassa el ügyfeleink véleményét

Armstrong Watson

Imagination