A költségek felügyelete és csökkentése

Ahol Ön csak nyomtatást lát, mi tervezhető költségeket.

A mai bizonytalan gazdasági helyzetben elengedhetetlen a költségek felügyelete és csökkentése, ugyanakkor minden eddiginél fontosabbá vált, hogy a vállalkozások a céljaiknak megfelelően működjenek.

Azonban ha dokumentumkezelésről és nyomtatásról van szó, kevés vállalkozás van tisztában annak tényleges költségeivel, arról nem is beszélve, hogy hogyan csökkenthetnék ezeket a költségeket.

Az Imagination úgy döntött, hogy a Canon segítségével maximalizálja hatékonyságát. A vállalati nyomtatási infrastruktúra innovatív átalakításával jelentős mértékben, kétharmad arányban sikerült csökkenteni a pazarlást és ésszerűsíteni a nyomtatóparkot.

Az MPS nem csak a megtakarításokról szól

A Canon MPS Essentials segítségével megváltoztathatja nyomtatási szokásait, javíthat a nyomtatási biztonságon és csökkentheti szénlábnyomát.

„Annyi mindenben előnyhöz jutottunk. A nyomtatáshoz kapcsolódó költségek tetemes mértékben csökkentek, aminek jelentős hatása van a költségvetésünkre. Sokkal kevesebb készülékünk van, azokat viszont jóval rugalmasabban ki tudjuk használni, ráadásul a megfelelő gépek végre a megfelelő helyre kerültek.”

Imagination, Egyesült Királyság

Az ügyfelek növekvő igényei

Olvassa el ügyfeleink véleményét