Az MPS Essentials

Bevezetésre kész MPS megoldásunk

A Canon a képalkotási iparágban eltöltött 40 éves tevékenysége és a multinacionális nagyvállalatokkal való közös munka során szerzett tapasztalataira építve most egyedi szolgáltatáscsomagot kínál kis- és középvállalatoknak, mely teljesen átalakítja vállalata nyomtatási szokásait – ez az MPS Essentials.

Az MPS Essentials első lépéseként alaposan megvizsgáljuk az aktuális helyzetet, így betekintést nyerünk abba, hogy vállalata mit nyomtat és hogyan. Ezt követően felmérjük az esetleges pazarló működést, ésszerűsítjük az eszközök és a beszállítók számát, és segítünk ellenőrizni, valamint szükség esetén megváltoztatni a cég nyomtatási szokásait. Emellett pedig biztonságosabbá, fenntarthatóbbá és egyszerűbbé varázsoljuk a nyomtatást a felhasználók és az informatikusok számára egyaránt.

Az MPS Essentials ellenőrzi és kezeli a vállalat nyomtatási infrastruktúráját, és megszünteti az ismétlődő mindennapi tevékenységeket, ezzel leveszi az Ön válláról a nyomtatás gondjait, és a mi vállunkra helyezi azokat – így Ön időt és pénzt takarít meg.

Az MPS Essentials:

  • Ellenőrzi és kezeli a szerződés hatálya alá tartozó eszközöket

  • Automatikus mérőleolvasásokat biztosít, így ez már nem az Ön dolga lesz

  • Egyedüli kapcsolódási pontot biztosít a Canon felé nyomtatási igényei számára

  • Szükség esetén frissíti a nyomtatók készülékszoftverét és illesztőprogramjait, így mindig a legújabb technológia áll rendelkezésre

  • Figyelemmel kíséri készletei alakulását és a felhasználási szinteket a menedzsment felé történő jelentésekhez

„Az MPS egyszerre gondoskodik minden nyomtatási igényünkről, kézben tartja a költségeket, javít a hatékonyságunkon, így alkalmazottaink arra koncentrálhatnak, amiben igazán tehetségesek.”

Imagination, Egyesült Királyság

„Mielőtt bármilyen javaslatot tettek volna, a Canon munkatársai fáradságot nem kímélve feltérképezték szervezetünket, hogy megértsék, mi az, amin javítani kell, és ennek mi a legjobb módja.”

Armstrong Watson, Egyesült Királyság

Megközelítésünk

Gyorsabb nyomtatási és hatékonyabb munkafolyamatok, valamint kisebb kiadások öt lépésben.