A munkafolyamatok hatékonyságának növelése

Ahol Ön csak nyomtatást lát, mi megnövelt hatékonyságot.

A mai bizonytalan gazdasági helyzetben az egyik legnagyobb kihívás a beszállítói struktúra racionalizálása, a megrendelőlapok és számlák számának csökkentése, valamint a költségek visszafogása.

De míg a legtöbb vállalkozás felismeri dokumentumainak és nyomtatási kommunikációjának fontosságát, kevesen vannak tisztában annak tényleges költségeivel vagy az esetleges hiányosságokkal.

Az Imagination elhatározta, hogy a Canon Managed Print Services segítségével közelebbről megvizsgálja a lehetőségeket. A nyomtatási infrastruktúra kezelésének kiszervezésével 50%-kal kevesebbet pazarolnak, nyomtatóparkjukat pedig kétharmadára csökkentették.

Az MPS nem csak a megtakarításokról szól

A Canon Managed Print Services szolgáltatásával növelheti a hatékonyságot és a dokumentumkezelés biztonságát, valamint csökkentheti a környezetszennyezés mértékét.

„Annyi mindenben előnyhöz jutottunk. A nyomtatáshoz kapcsolódó költségek tetemes mértékben csökkentek, aminek jelentős hatása van a költségvetésünkre. Sokkal kevesebb készülékünk van, azokat viszont jóval rugalmasabban ki tudjuk használni, ráadásul a megfelelő gépek végre a megfelelő helyre kerültek.”

Imagination, Egyesült Királyság

Olvassa el ügyfeleink véleményét

Az ügyfelek növekvő igényei